Demeter Szilárd, ha rajta állna, a magyar irodalom nyolcvan százalékát kukázná

2021. november 08. 18:18

A „kukázni” nem azt jelenti, hogy szemétbe hajítani, hanem éppen ellenkezőleg; onnan előszedni.

2021. november 08. 18:18
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Mindenki jól kiháborogta magát azon, hogy Demeter Szilárd, ha rajta állna, a magyar irodalom nyolcvan százalékát kukázná, mert nincs is jobb, mint saját köreinkben szüntelen háborogni. Egy valamit tennék csak hozzá, ami sem a háborgóknak nem tűnt föl, sem a művelt irodalmár nem fejtette ki, hogy pontosan hogyan is kell érteni. A »kukázni« nem azt jelenti, hogy szemétbe hajítani, hanem éppen ellenkezőleg; onnan előszedni. (Esetleg hajót horgonnyal vontatni, de ez itt valószínűtlen jelentésnek tűnik). Mármost azt nem tudni, hogy Demeter a magyar irodalom nyolcvan százalékát guberálná-e ki valahonnan, vagy a magyar irodalom nyolcvan százalékát tekinti kukának, ahonnan válogatna ezt-azt.”

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2021. november 10. 11:33
A kis kakas gyémánt fél krajcárját, a kis kakas, a szemétdombon kaparta ki.
zakar zoltán béla
2021. november 09. 09:59
Nem minden szar, ami irodalom!, s nem minden irodalom, ami érték! Mérték!
tevevanegypupu
2021. november 09. 09:06
Ahogy nézem..már Esterhazyt is kezdik felejteni..
jánosbácsi
2021. november 09. 08:45
Nem kell csodálkozni Szilárd nem magyar . Szilárd rombolni akar. Szilárd egy román faló. Ahogy Vidnyánszky Attila az ukrán faló . Orbán Viktor falusi faló
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!