Biztonságérzet

2019. augusztus 05. 07:10

Ma már nem egyértelmű a németek számára, hogy a pozitívnak hitt bevándorlásnak nincsenek-e árnyoldalai.

2019. augusztus 05. 07:10
Kottász Zoltán
Magyar Nemzet

„A német nők több mint fele nem érzi magát biztonságban a saját országában, nem érzik úgy, hogy az állam meg tudja védeni őket – ez egy hét végi felmérésből derült ki. A félelemnek persze sok oka lehet: előidézhetik a terrorszervezetek tevékenysége mellett a szélsőjobboldali pártok vagy az antifasiszta csoportok akciói, a globális felmelegedés, a nagyhatalmak közötti fegyverkezési verseny. Biztonságérzetünk azonban meginoghat egy egyszerű esettől is: mint a legrosszabb rémálmunkban, a semmiből előbukkanhat egy sötét alak, aki a szemünk láttára a vonat elé lök egy édesanyát és a kisfiát. Az eritreai férfi múlt heti szörnyű bűncselekménye valószínűleg nem meríti ki a terrortámadás fogalmát, sokkal inkább egy beteg ember beteges tettéről van szó. A német társadalom és politikai elit reakcióját látva mégis szembetűnő, hogy az eset nemcsak sokkolta és gyászba borította, hanem el is bizonytalanította egész Németországot.

Mert ma már nem egyértelmű a németek számára, hogy a pozitívnak hitt bevándorlásnak nincsenek-e árnyoldalai. A német politikusok és napilapok igyekeztek azt sugallni: egy ilyen bűncselekményt egy átlagos szőke hajú, bőrnadrágos bajor férfi is elkövethette volna. Ez az okfejtés viszont számos sebből vérzik, és ezt a németek is nagyon jól tudják. Persze nem kell minden bajunkért a bevándorlást okolni, e problémák azonban láthatóan a mélyben gyökeredznek, amit az európai balliberális elit nem tud vagy nem akar elismerni.

Hamisak azok a próféciák is, amelyek szerint a terror csak egy múló hóbortja volt az Iszlám Állam katonáinak, ma már könyvkötéssel foglalkoznak és virágkertészetet nyitnak. A titkosszolgálatok későn ébredtek, de ma már nagyon is éberek, és hatékonyan osztják meg egymás között a merényletre készülők akcióit, hiúsítják meg pénzügyi tranzak­cióikat. Ennek köszönhetjük épségünket. Az alvósejtek azonban nem alszanak tovább, új módszereket keresnek elpusztításunkra, mert – euró­pai vezetőinktől eltérően – ők hisznek valamiben, létezik számukra élet-halál kérdése, amiért meg fognak küzdeni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2019. augusztus 05. 09:32
A beteges antinémet megoldás első pecsétje a kölni Szilveszter, ideje elkezdeni az egészséges német életet.
KannibálTatárÚr
2019. augusztus 05. 08:56
Mivel nagyon igaznak tartom, idézem az egyik hsz-t: "kata56 2019. augusztus 5. 08:09 @Dzsé Tyéné Kezdettől ez a cél... A homokosok(is) csak eszközök.. Az igazi cél: az évezredek folyamán az emberi társadalomban kialakult mindenféle rendezettség megszüntetése, kivonása az emberi társadalmakból. A minél nagyobb, minél teljesebb káosz előállítása. Az élet minden területén. Ezért lesz szép, ami csúnya, erkölcsös, ami erkölcstelen, szexelés szerelem helyett, öltözködésben extravaganciák normálisnak feltüntetése stb stb. Pl nézzük már meg egy nem túl régi, mondjuk 90 évvel ezelőtti falusi lány ünnepi viseletét összehasonlítva egy maival... Ordítóan szembetűnő a rendetlenség a mainál a korábbihoz képest.. Na persze ugye a kényelem..meg a modernitás.. Mindig "szabadságra","erkölcsre","egészségre","kényelemre" ,"modernre"való hivatkozással történik a lebontás, mert ezzel adható el könnyen az embereknek a rombolás legújabb lépése. A dolog nagyon régóta tart, csak most felgyorsult, ezért vesszük észre ma már sokan. Megszemélyesítve neve: "diabolosz egészen pontosan olyan személyt jelent, aki a kapcsolatokat szétszakítja, a dolgokat összezavarja, s a rendet felborítja (dia-balló = szét-dob / szét-vet)." Na persze tudjuk, nem létezik..mert ez is hozzátartozik a megtévesztéshez.... Nem, nem Sorosra gondoltam..max ő is egy eszköz, de távolról sem az egyetlen. Ez egy régi-régi háború, csak most felgyorsult."
Bitrex®
2019. augusztus 05. 08:34
Nem az egyszerű Hansi és Sabine kívánságára jöttek a sáskák.
balbako_
2019. augusztus 05. 08:24
Egyáltalán mi a francnak kell nekik az a rengeteg here addig kéne eljutniuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!