Megerőszakolnak

2017. szeptember 21. 13:32

Most ugyan úr lett Keleti elvtársból, de az elvtárs akkor is csak elvtárs marad, ha úr lesz, nem tud kibújni a bőréből.

2017. szeptember 21. 13:32
Bogdán Tibor
Maszol

„Védelmezőm akkoriban Keleti elvtárssal szemben Nyugati úrra esküdött, odáig volt érte, meg a szabadságért, a demokráciáért, a jogállamért, az emberi jogokért, mindazért, amitől Keleti elvtárs megfosztott engem.

Most ugyan úr lett Keleti elvtársból, de az elvtárs akkor is csak elvtárs marad, ha úr lesz, nem tud kibújni a bőréből. A címzés nem sokat változtat az ember modorán, stílusán. Én nem tudom, hogy védelmezőm ezt hogyan nem vette észre, és miért akar engem Keleti elvtárs ágyába csalogatni. Én félek Keleti elvt… bocs, úrtól, bár védelmezőm szerint nem tőle, hanem Nyugati úrtól kellene tartanom, aki most maga is meg akar erőszakolni.

Mit tehetne ebben a helyzetben a kis ember, még akkor is, ha nagynak képzeli magát? Ha már az erőszaktól megszabadulni úgysem lehet, és választani lehetne, akkor én inkább Nyugati úrra szavaznék. Ő ugyanis jó modorú, civilizált úriember, van stílusa, igazi européer, aki biztosan nem tör rá csak úgy az emberre, nem dönti hanyatt erőszakkal, hanem gondolom, türelmesen kivár, ameddig az ember felismeri elkerülhetetlen sorsát. És ha az ember még ekkor sem engedne neki, akkor azt hiszem, abból sem lenne gond, Nyugati úr nem csinálna belőle különösebb problémát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr.Falafel
2017. szeptember 21. 21:34
Helyes, hogy fogyatékos általános iskolások gondolatait is megosztjátok.
puszika
2017. szeptember 21. 16:16
Kedves Bogdán! Egy dolgot "ELFELEJTETT" megírni.Pedig az egész szösszenetnek az a simára vasalt lényege. Ön/vagy az elképzeltek/minden áron akár korábban akár most ÁGYBA AKAR FEKÜDNI!!!! Nem lenne ez baj hiszen az az ősi foglalkozás ma is virul.Csak nem kellene ilyen csapnivaló módon játszani a szende szüzet. Vajon melyik országra gondolt?
morc
2017. szeptember 21. 15:43
Nyugat úr inkább olyan, mint a játszótér mellett ólálkodó pedofil. Kezében az édes, mézes nyalóka, és először még nem is kell megpuszilni a fütyijét, csak a kezét megfogni. Majd ő vezeti a lépteinket. Igazi jótét lélek. De azért Nyugat úrról vannak már akták. Végig tarolta a világot, és (szex)rabszolgákat gyűjtött évszázadokon keresztül Afrikában, Ázsiában, népeket irtott ki Amerikában. Ők felnőttek már. Most minket néz gyereknek.
harpec
2017. szeptember 21. 15:13
Persze, annyival jobb, ha Nyugati úr erőszakol meg. Hiszen, azt mondják, az nem is erőszak. Ilyen igaz, okos, jólelkű úr nem is képes az erőszakra. Nyilván csak túl érzékeny vagyok. Tulképp jó is nekem, hiszen ő engem szeret. És én is szeretem, hisz olyan jó hozzám. Például vett nekem csodás fehérneműt, úgy szeret. Este is abban akart látni a szobájában. Ha már megvette, igaza van, nem? Igaz, beteg vagyok, de ennyi csak megtehetek neki. Hisz szeret engem. Csak azért erőszakos néha, mert nem eléggé mutatom ki én a szeretetemet. Meg rosszul is főzök. Tudom, az én hibám. De majd jobban igyekszem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!