Hűek

2016. augusztus 12. 08:49

Úgy tesz, mintha valóban demokratikus jogállamban élnénk, s nem az történne, amit a kedves vezető akar, ha megjegyzéseiért börtönbe még nem küldenek is senkit (más módon persze azért próbálkoznak).

2016. augusztus 12. 08:49
Sebes György
Sebes György
Népszava

„Egy német lapban megjelent egy térkép arról, szerintük mely európai államok autokratikusak, s hol van veszélyben a demokrácia. Közöttük Magyarországot is megjelölték. A térképet az Index egyik újságírója – Panyi Szabolcs – megosztotta Twitter-oldalán és még megjegyzést is fűzött hozzá. Azt írta, »a legtöbb V4-ország rossz formában van«.

Ezt már nem hagyhatta szó nélkül a jelenlegi hatalom egyik híve, kiszolgálója és képviselője. Kommentárja szerint: »Ha Magyarország tényleg diktatúra lenne, akkor Panyi Szabolcs és a fajtája sitten volna«. De ennyit nem tartott elegendőnek, tehát még rúgott egyet: »Miért zavarnák meg a tények az agitpropot?«. (...)

Ennél is fontosabb azonban, hogy úgy tesz, mintha valóban demokratikus jogállamban élnénk, s nem az történne, amit a kedves vezető akar, ha megjegyzéseiért börtönbe még nem küldenek is senkit (más módon persze azért próbálkoznak). A »fajtája« emlegetése pedig különösen megnyerő, hiszen nem világos, mire vonatkozik, arra, hogy újságíró, vagy netán liberális, esetleg a származásra, vagy a vallásra (zsidózunk?). Ez a stílus méltó egy fideszes EP-képviselőhöz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szancso
2016. augusztus 13. 05:20
Jó ember, tudod, te miről beszélsz? Ha NO. jogállam, akkor megkérdezem tőled, hogy miért nem ülnek a bankárok börtönben, Höhnes úr miért csak 3,5 fél évet kapott 28millió Euro adócsalásért, amiből még másfelet Sem ült le, hogy történhetett meg, hogy egy rendes polgárt hét évre bezárták a pszihés betegek közzé, mert megtudta, hogy a bankban dolgozó felesége a fönökeivel különféle manipulációkat végez, miért nem sujt le Justitia keze arra az orvosra, aki zsarolással kézben tartja a bajor laboratóriumi vizsgálatokat és azt is elérte, hogy az utána nyomozó rendőrőket lapatra tegyék? És utoljára, de nem az utolsó sorban. Hogy létezik, hogy nincs egy államügyész, aki azokat a politikusokat feljelentené, akik még mindig, napról napra a német alaptörvényeket megszegik. Lehet, hogy NO-ban diktatúra van?
csurcsányi
2016. augusztus 12. 23:10
Sebes!Mikor fogsz már elszámolni a zsidótól elorzott családi háyyal!
Peter8811
2016. augusztus 12. 20:07
Ja Népszava a szarszava.
Peter8811
2016. augusztus 12. 20:06
Soha nem értettem hogy miért mondják a judeóbolsevikokra hogy szarkeverők, amikor nem is. Hát úgy néz ki ez mint egy szarkeverő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!