Így fogadták Hámori Lucát Kőszegen! (VIDEÓ)

2024. augusztus 07. 09:40

A bokszoló tiszteletére szervezett rendezvényen bejelentette, hogy rövidesen ráfordul a 2028-as olimpiára való felkészülésre.

2024. augusztus 07. 09:40

Nyitókép: Képernyőfotó

Szerte a világon figyelemmel követték Hámori Luca magyar bokszoló és a magát nőnek való algériai Imané Helif összecsapását szombaton. 

Bár a magyar versenyző a mérkőzés után búcsúzott Párizstól, sokak szemében igazi hőssé vált.

 A Magyar Ökölvívó-szakszövetség (MÖSZ) vasárnap jelentette be, hogy a a női 66 kilogrammos súlycsoportban ötödik helyen végzett Hámori Luca pontszerzéséért járó pénzjutalmát kiegészíti a bronzérmeseket megillető összegre. A Nemzetközi Boksz-szövetségtől (IBA) pedig az aranyérmest megillető pénzdíjat is megkaphatja, ami 50 ezer dollár. 

Ezt is ajánljuk a témában

A sportoló azóta hazatért szülővárosába, Kőszegre, ahol a tiszteletére hatalmas tömeg gyűlt össze.  Sőt, még egy kisebb showműsorral is kedveskedtek neki.

A rendezényen Hámori kijelentette, hogy rövidesen visszatér a munkába, és 

ráfordul a 2028-as los angeles-i olimpiára való felkészülésre.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2024. augusztus 07. 14:54
Isten éltesse Lucát!
magyar-851
2024. augusztus 07. 13:41
A buktán nincs mit ünnepelni!:DDDDDDDD
v4nmeeg1p3psid
2024. augusztus 07. 13:24 Szerkesztve
Ezek komoly dolgok. Nagy tétek forognak kockán, pl, h Luca 15 vagy 30 milliát kap. 10 misi hunra, hacsak nem gondolunk a székelyekkel, 1,5 vagy 3 forint fejenkéntper kopf. Megéri üttetni a fejét. Hunokat képvisel. Ésszel él az ember. Tőlem megkapja a három forintot ezért a vereségért. Mondjuk, a bank szerint már nincs ilyen. 2x2 néha 5. Szóval részemről legyen akkor 5 Forint. Értem én. Na, a lényeg, hogy vannak itt, akik komolyan veszik hazánkat, például a Orbán lányának pasija, vagy nem tudom, milnek hívják. 250 milliárdos üzlet pár hónap alatt. Na, az valami. Azt nevezem. Ő már tényleg képvisel valamit. Amiért érdemes küzdeni. Van VALAMI, amiért érdemes küzdeni. Nem csak bohóckodni arab kecskebakokkal. Bicikliző majmok, labdázó kisfiúk, Azahriah, satöbbi. Ezért épült a szép nagy stadion. Mi másért? De azért jó, ha vannak komoly célok is. A nyári játékok is elmúlnak egyszer. Aztán majd megint jönnek, kopogtatnak. Már dobom is a perselybe az ötforintosokat.
v4nmeeg1p3psid
2024. augusztus 07. 13:01
Vajon mi szédít jobban? Egy ütés Haliftól vagy ez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!