Itt a legújabb ukrán terv a világháború kirobbantására: Putyin fél, csapjunk oda neki NATO-fegyverekkel!

2024. szeptember 15. 07:44

Kuleba lelépett, de itt van Andrij Jermak, aki mindenáron bevonná a NATO-t a proxyháborúba.

2024. szeptember 15. 07:44

Nyitókép: STR/NurPhoto via AFP

Úgy tűnik, az ukránok módszere és utolsó reménye egyszerű, de működik. Andrij Jermak, az ukrán elnöki hivatal vezetője most egy Telegram-posztban reagált az orosz elnök, Vlagyimir Putyin nyilatkozatára, amelyben az orosz elnök a NATO elleni háborúról beszélt.

Jermak szerint „Putyin rendszerének rémtörténetei csak arról tanúskodnak, hogy 

Putyin fél attól, hogy vége szakadhat a terrorjának.

 Erős döntésekre van szükség. A terror megállítható a katonai létesítmények megsemmisítésével, ahonnan kiindul. Ha Ukrajna megkapná a jogosultságot, hogy a nyugati fegyvereket Oroszország területén bevesse, akkor fegyverraktárak, repülőterek és katonai bázisok lehetnének célpontok. 

Az Oroszország területén történő mélységi csapások engedélyezése felgyorsítja az orosz terror problémájának megoldását: nem fogja lehetővé tenni, hogy a világ más országaira is átterjedjen, 

amit Putyin annyira szeretne.”

Vagyis az ukránok szerint a béke záloga nem más, mint Oroszország belsejének a bombázása NATO-fegyverekkel. Ugye, érti.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 268 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vandor-58
2024. szeptember 16. 10:29
Putyin egyáltalán nem fél, mindössze tisztában van a következményekkel, de valójában nem is ő lesz az aki nukleáris csapást fog mérni egy másik ország ellen kicsit délkeleti irányba van valaki aki sokkal inkább igazi agybeteg annak ellenére hogy Svájcban tanítatták, na ő aztán évek óta fenyegetőzik és akármennyire tisztában van a következményekkel pont annyira nem érdekli a végeredmény csak az a fontos hogy csapást mérhet az ellenségének tartott országokra, de a közel-keleten is van néhány elvakult fanatikus idióta.
Dorset Naga
2024. szeptember 15. 21:37
Micsoda zsidóvirtschaft ez az Ukrajnának nevezett szarfészek.
2024. szeptember 15. 20:53 Szerkesztve
Hiába hangsúlyozom naponta, az ukiiiikiiikriiiijniii - k csupán az oroszok kurvára elbaszott klonjai!....figyeltek, itteni cuncik?....ez a faj! hazudik, mocskoskodik, lop, degenerált fasiszta...koldusok, kiknek hazájuk sosem volt, mert mindent csak bitorolnak. A mi életünk a mi életünk, ezek a korcsok akarják pokollá változtatni...pusztuljon ukiiiikiiikriiiijniii, akkor mi életben maradunk!
zsocc44
2024. szeptember 15. 16:27
koronaszepe 2024. szeptember 15. 09:57 Azért bájos, amikor azt képzeled, hogy az USA-t a “szuverén szövetségesei” kényszerítik az európai jelenlétre… az USA mellékszereplővé válna, ha az Eurázsia térség egységes lenne. Santiago de Compostela-tól Vlagyivosztokig… Ugyanis ez egyetlen kontinens! Mindennel ellátva, amire csak szüksége lehet a jóléthez és gazdasági kereskedelmi prosperitáshoz. Akkor a bretton woodsi diktátum, amit megállapodásnak álcáztak, megszűnne. Már ma sincs senkinek szüksége az USA tengeri biztonsági szerepére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!