Elemző: Iszonyú nehéz helyzetbe került Zelenszkij

2024. augusztus 26. 16:16

Nógrádi György szerint nagyon elszámolta magát az ukrán elnök.

2024. augusztus 26. 16:16

Nyitókép: SAMUEL CORUM / AFP

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök rendkívül nehéz helyzetben van, mert az alapvető stratégiai célja az volt a kurszki régió elleni támadással, hogy ennek hatására az oroszok kivonják a csapataik egy részét a Donbászból, ez azonban végül nem következett be – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a Magyar Nemzetnek.

A szakértő szerint ehelyett az oroszok a kalinyingrádi és a balti térségből irányítottak át csapatokat, ami teljesen új helyzetet teremtett.

Ezt is ajánljuk a témában

Zelenszkijnek jelenleg az a nagy ötlete, hogy ha megkapja az engedélyt arra, hogy a nagy moszkvai reptereket bombázza mélységben és emellett Moszkvát és Szentpétervárt, abban a pillanatban a háború megfordul”

– emlékeztetett a biztonságpolitikai szakértő.

Meglátása szerint ez azért szörnyű ötlet, mert nem lehet tudni, hogy mikor elégelik meg a helyzetet az oroszok, és mikor döntenek úgy, hogy sokkal komolyabb csapást mérnek Ukrajnára. Ennek első jelei már láthatók is, hiszen ma hajnalban gyakorlatilag Ukrajna egész területe ellen támadást indítottak – mutatott rá Nógrádi György.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
justice5
2024. augusztus 29. 05:20
TE MOCSKOS FIDESZES - RUSZKI TÖMEGGYILKOS PROPAGANDISTA HÀJFEJŰ NÓGRÁD GYURIKÁN
justice5
2024. augusztus 29. 05:17
TE MOCSKOS, FIDESZES RUSZKI PROPAGNDISTA, TE VÉN SEGGNYALÓ NÓGRÁDI " GYURIKÁM " SOKAT FIZET NEKED, TE VÉN GECI A HAZUGSÁGAIDÉRT, A RUSZKI, TÖMEGGYILKOS PROPAGANDÁDÉRT...
Mich99
2024. augusztus 27. 12:32
Kellett neki Bidé seggébe bújni...!
Ádi90
2024. augusztus 27. 03:19
Sajnos tudomásul kell vennünk, hogy Ursula CiA Von der Leyen soha sem lesz korrekt! Ő sima ügynök minden gátlás és erkölcsi norma nélkül. A gazdája jól megfizeti és ő megszolgálja a júdás-pénzt. Ne feledjük, hogy a birka, agymosott németek, akik a második világháború után az utolsó megszállt országként, pedig asszisztál hozzá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!