Látványos animáció: így állították meg az oroszok az ukrán előrenyomulást (VIDEÓ)

2024. augusztus 24. 07:55

A rövid felvétel végén látni lehet, hogy több ponton is átvette a kezdeményezést az orosz hadsereg.

2024. augusztus 24. 07:55
Zelenszkij

Nyitókép: Ukrainian Presidency / ANADOLU / Anadolu via AFP

A Mandiner pénteken beszámolt róla, hogy a Rybar X-oldalán friss térképet mutattak be az elakadó ukrán támadással kapcsolatban. A bejegyzés szerint több területen megállították az oroszok a támadást.

Az északi irányban a körülbelül 5 ezer fős lakosságú Korenyovo városnál rendkívül intenzívek a harcok.

Az elmondások szerint itt a védők elsősorban dróncsapásokkal próbálják visszaszorítani az Ukrán Fegyveres Erők (AFU) tagjait. A második fontos terület a nagyjából 5 ezer főt számláló Szudzsa városa. Ebben az irányban sikerült megtorpanásra bírni az ukránokat.

A kurszki ukrán támadással kapcsolatban nemrég megosztottak egy látványos animációt is, amely napra pontosan bemutatja az ukrán előrenyomulás irányát, valamint annak térbeli kiterjedését is.

A rövid felvétel végén azonban már látni lehet, hogy több ponton is átvette a kezdeményezést az orosz hadsereg,

sőt bizonyos helyeken már sikerült meghátrálásra kényszeríteniük az ukrán katonákat.

A látványos animációt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konstantinapolyi
2024. augusztus 25. 13:18
lajajakab11 2024. augusztus 24. 20:22 Minden ukránszoponcnak ingyenjegy Harkovig. Csak oda.
konstantinapolyi
2024. augusztus 25. 13:17 Szerkesztve
Michael Roth jó példája a tehetségtelen bábpolitikusnak. Annyi a "tudása" hogy homoszexuális. De nincs is ráhagyva semmi. A dolga mindössze annyi, hogy felmondja a globalofasiszta paneleket. Közben Németország jobban ràment a háborúra, mint Oroszország.
Forgalmazó
2024. augusztus 25. 11:05
Ukrán gyerekgyilkos náci csűrhe! Halálra lesz kínozva az egész mocskos bagázs!
lajajakab11
2024. augusztus 24. 20:22
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor türannosza, a zseb-cár parancsa: ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** ↓↓↓ !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ↓↓↓ ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!