Térképen mutatjuk az elakadó ukrán támadást

2024. augusztus 23. 15:58

Egyre rosszabb helyzetbe kerülnek az ukránok.

2024. augusztus 23. 15:58
Ukrán katonák

Nyitókép: Diego Herrera Carcedo / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP

A Rybar egy új térképet osztott meg az X-oldalán, amelyben a kurszki ukrán hadműveletről számolnak be. A beszámoló szerint több területen megállították az oroszok a támadást – szúrta ki a Portfolio.

Az északi irányban a körülbelül 5 ezer fős lakosságú Korenyovo városnál rendkívül intenzívek a harcok.

Az elmondások szerint itt a védők elsősorban dróncsapásokkal próbálják visszaszorítani az Ukrán Fegyveres Erők (AFU) tagjait. A második fontos terület a nagyjából 5 ezer főt számláló Szudzsa városa. A lap arra a következtetésre jutott, hogy ebben az irányban sikerült megtorpanásra bírni az ukránokat.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csakegyittlako
2024. augusztus 24. 14:30
Ebből a képből ítélve, nem látszanak túl lelkesnek a fáradt öreg harcosok.
csakegyittlako
2024. augusztus 24. 14:13
Ahogy én gondolom, (és ez is látszott) hogy az oroszok nem nagyon akartak ukrajna egészével foglalkozni. Most van egy érzésem, ha ezeket a bátor öngyilkos majmokat vissza szorítják a határ mögé, ott nem igen fognak ezután megállni. Csak adja isten ne legyen igazam, mert az a zselé népének nagyon fájni fog.
EX_Terminator
2024. augusztus 24. 10:48
Ami pedig ezek után jön, még az ellenségemnek sem kívánom.
fenris
2024. augusztus 23. 22:34
Sajnálom, de mióta a kőolajjal baszakodnak velünk, azóta azt mondom, hogy intézzék el gyorsan az oroszok ezt az egészet, hogy minél kevesebb ember haljon meg. Az ulrán rezsimet nem tekintem ebbe a megóvandó halmazba tartozónak, mert bár a tolvaj szarka, a háborús héja és a dögevő keselyű hibridje van náluk sas helyett, de attól még nácik. Remélem, a sajátjaik koncolják fel majd mindet, az a legtisztább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!