Ütős felvételeken Orbán Viktor moszkvai útja (Videó)

2024. július 06. 10:40

Hétfőn folytatja békemisszióját – üzente a kormányfő.

2024. július 06. 10:40

Nyitókép: Képernyőfelvétel

 

Mint ahogy azzal a Mandiner is részletesen foglalkozott, Orbán Viktor miniszterelnök miután kedden Kijevben egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel, pénteken pedig Moszkvában tárgyalt az Ukrajnai háború lezárásáról Vlagyimir Putyinnal.

Ütős felvételeken Orbán Viktor moszkvai útja

A miniszterelnök látványos videóval jelentkezett a Facebook-oldalán, amely jól átadja, milyen feszült helyzetben is került sor az oroszországi látogatásra. A kormányfő annyit fűzött a videóhoz:

Hétfőn folytatjuk!

A miniszterelnök diplomáciai erőfeszítéseit méltatta a Mandinernek többek között Nicolas Sarkozy volt francia elnök és Sebastian Kurz volt osztrák kancellár is. Robert Fico pedig merényletét követő első nyilvános beszédében kijelentette, elkísérte volna Moszkvába a magyar kormányfőt, ha egészségi állapota engedte volna, de a német baloldal sztárja is kiállt Orbán Viktor mellett. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az brüsszeli politikusok viszont nem fogták vissza magukat, számos politikus kikelt Orbán Viktor békemissziója ellen, kritikát fogalmazott meg többek között Olaf Scholz német kancellár, Charles Michel az Európai Tanács elnöke, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke is.

Az említett felvételeket a következő videóban tekintheti meg:

***

 

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FeketeFehér
2024. július 06. 15:41
Mondjuk ez, egy információkat nem közlő, politikai propaganda klip. Annyi az üzenete, hogy az átlagállampolgárnak semmi köze a valódi tartalomhoz, csak a felszínes propagandához. Szóval ennyiben "ütősen" felvállalja önnönmagát. :)))
nurszultan
2024. július 06. 15:15
menhetten( netán brooklyn-williamsburgh)? érten én, hogy hideg frászt kapsz-kaptok B+. De, most szólok, hogy trenirozd magad kőkeményen B+! a VITYA szanaszét sz...atja a pofátokat most is , ezután is ...Vágod, kishülye? ÉN szóltam...
2024. július 06. 15:11 Szerkesztve
Nahát ezek itt hárman mekkora egy átlagemberek. Még Jeszó valahogy elmegy, mert legalább tájákozott és vulgáris ugyan, de odailló dolgokat beszél. Szilva viszont zöld és éretrlenül kretén. Ezt azért podcastnak nevezni enyhén szólva röhejes díványtúlzás.
Menhetten
2024. július 06. 14:44 Szerkesztve
„Értem, hogy most nemcsak partnerünkként jött ide, hanem mint az EU-elnökségének képviselője” – mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök Moszkvában, Orbán Viktor magyar kormányfővel közös pénteki sajtótájékoztatóján. Ha valakinek lett volna róla kétsége, hogy nem egy orosz műveletről van szó.. Moszkvában Orbán Viktor semmilyen módon nem képviseli az EU-t vagy az EU álláspontjait. Az EU-elnöki pozíciót kihasználva zűrzavart szít.. Remélem, ez szankcionálható lesz!.. Az elnökség elvétele pld..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!