Ukrán sajtó: Nepop hét évig volt budapesti nagykövet, de semmi értelme nem volt

2022. október 21. 14:04

Szerintük Budapest nyíltan ellenséges álláspontot foglal el Ukrajnával szemben.

2022. október 21. 14:04
null

Érdekes cikk jelent meg az ukrán sajtóban: A Komszomolszkaja Pravda v Ukrajinye cikkében Tarasz Csornovil politológus kifejtette a véleményét Ukrajna nagyköveteinek a tevékenységéről s arról, hogy miért hívta vissza némelyiket Zelenszkij.

Magyarország kapcsán a következőket írta a politológus:

– magyarázta Taras Csornovil.

„nyíltan ellenséges álláspontról”
A kormány havi 130 ezer forint többlettámogatást biztosít az Ukrajnából érkező menekülőket befogadó iskoláknak, munkához segítik az ukrajnai menekülteket, az ukrán zsidó közösség vezetője köszönetet mondott Orbán Viktornak az ukrajnai zsidó menekültek befogadásáért és meghosszabbítják az ukrán menekültek ingyenes utazási lehetőségét a BKK járatain. Viszont fegyvereket nem szállítunk az ukránoknak.

A kormány havi 130 ezer forint az Ukrajnából érkező menekülőket befogadó iskoláknak, az ukrajnai menekülteket, az ukrán zsidó közösség vezetője az ukrajnai zsidó menekültek befogadásáért és  az ukrán menekültek ingyenes utazási lehetőségét a BKK járatain. Viszont fegyvereket nem szállítunk az ukránoknak.

Nyitókép: Mandiner Archív
 

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2022. október 21. 21:34
Miből gondolták, hogy egy agresszív, követelőző picsát érdemes lesz kiküldeni nagykövetnek?
BlancoAgilon38
2022. október 21. 20:20
Rohadt egy munka amit művelnek. Csobot Adél pedig dögöljön meg. Ahogyan az összes celeb.
BlancoAgilon38
2022. október 21. 19:58
Undorító egy nő.
Dunhill67
2022. október 21. 19:42
hát,baszki...én MOST zavarnám haza az összes (magyar állampolgársággal rendelkező kárpátalajai magyarokon kívűl) ukrán "menekültet" a gecibe...az ensz meg bekaphatja...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!