Genderhenger: gyerekek átműtését is engedélyezné Joe Biden kormánya

2022. április 01. 14:56

Joe Biden kormánya engedélyezné a kiskorúakon végzett „nemváltó” műtétet. A republikánus vezetéstű tagállamok épp Washingtonéval ellentétes genderpolitikát folytatnak.

2022. április 01. 14:56
null

Az amerikai Biden-adminisztráció egészségügyi minisztériuma (pontosabban a Department of Health and Human Services' Office of Population Affairs) csütörtökön tette közzé azt a dokumentumot, amelyeknek címe Gender Affirming Care and Young People (Gendermegerősítő bánásmód és a fiatalok). Ezzel párhuzamosan az egészségügyi adminisztráció egy másik szervezete közzétette a saját dokumentumát Gender-Affirming Care Is Trauma-Informed Care címmel (kb.: „a gendermegerősítő bánásmód figyelembe veszi a traumákat”). 

Ezekben szerepel, hogy támogatják az olyan műtétet, ami fiús mellkast vagy épp nőies melleket hoz létre, illetve az olyan beavatkozást, ami átműti a nemiszerveket, nőiesíti az arcot – és így tovább. („top' surgery – to create male-typical chest shape or enhance breasts” és „bottom' surgery – surgery on genitals or reproductive organs, facial feminization or other procedures.”)

A dokumentumok leszögezik, hogy szerzőik szerint ez nem gyermekeken elkövetett erőszak, hanem segítségnyújtás. 
Ezzel párhuzamosan a Fehér Ház közzétett egy videót, amin Biden elnök a „transznemű gyermekekről” beszél. (Szoros értelemben transznemű gyermekek nem léteznek.) 

Korábban Greg Abbott texasi kormányzó mindezt gyermekeken tett erőszaknak nevezte. Arizona épp nemrég hozott olyan törvényt, ami betiltja azt, amit Biden épp engedélyezni igyekszik, azaz a gyermekek átműtését.

Mivel Biden azzal kezdte elnökségét, hogy kötelezte a szövetségi szintű sportversenyek szervezőit, hogy engedélyezzék a magukat nőnek képzelő férfiak indulását női sportágakban, ami azóta is elkeseredett viták tárgya Amerikában, már több tagállam, köztük Arizona és Oklahoma is betiltotta az ilyesmit.

Eközben Floridában a magyarhoz hasonló gyermekvédelmi és szülőjogi törvényt fogadtak el, és a georgiai törvényhozásba is benyújtottak egy hasonló javaslatot. A floridai törvénnyel az amerikaiak kétharmada egyetért. Amerikán épp végigsöpör a kamaszlányok közt a transzjárvány, és elképesztő dolgokat olvasni transz iskolai útmutatókban. A floridai törvényen kiakadt a Fehér Ház, és elítélte azt. Tudni kell, hogy valódi nemváltás nem létezik.

Gyakran felhozott érv, hogy sehol nem műtenek át kiskorúakat. Ha Bidenék javaslata megvalósul, akkor ez többé nem lesz igaz. A nemváltás azonban hosszabb folyamat, a műtétet Amerikában megelőzi a 3-4 éves kortól az úgynevezett társadalmi átmenet, 9 éves kortól adnak pubertásblokkolókat, és 16 éves kortól hormonterápiát.
 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopaszpapa
2022. április 03. 08:36
Meddig lehet lemenni? Hol van az alja? Lesz vége egyszer? Palik úsznak csajokkal, női címeket szereznek meg sportolók, női posztokat töltenek be férfiak! Álljon már meg a menet, miért nem lehet a régi jó módszerekkel kezelni ezt a fertőt? KGYK, a perverz nemi vágyak kezelésére kasztrálás lobotómia, gyógyszerekkel elnyomni! A rohadt életbe már, tényleg ez kell? Buzit nevelni a gyerekeinkből?
foldizs
2022. április 02. 13:38
A nemátalakítás átalakítja a nemeket igenekké?
Reszelő Aladár
2022. április 02. 09:15
Perverz dolognak érzem a technika apróságok felől érdeklődni. A férfi testből női test a átmenetet még értem: pajszer és golyók le, helyére lyuk, opcionálisan szőrrel vagy anélkül. Mondjuk az idegsebészeti dolog, hogy a szex valaha jó legyen, az ennél talán bonyolultabb. A női férfi átmenetet már neccesebbnek érzem. Cici le, lyuk bestoppol. De a bré honnan van? Igazi, mástól levágott, vagy mű? Egyátalán emberi? Lehet kérni kicsit, nagyot, nagyon nagyot? Hogy fog erektálni? Színt lehet választani? Golyók kötelezően járnak, vagy lehet anélkül is? Jeszy, kéne egy szaki a hobbistába, aki ezt elmeséli. Jó lett volna még a szavaás előtt, de később se késő.
Isten jobb keze
2022. április 02. 01:24
Mandiner!! Te ahogy öregszel , egyre hülyébb vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!