Kamikaze drónok bevetésével vádolják az oroszok az ukránokat

2022. szeptember 25. 17:34

Az orosz védelmi minisztérium szerint az ukrán erők további támadásokat indítottak az orosz csapatok ellenőrzése alatt álló zaporizzsjai atomerőmű ellen.

2022. szeptember 25. 17:34
null

A tárca szerint a pilóta nélküli repülőeszközöket mind egy szálig megsemmisítették még a létesítmény területén kívül. A minisztérium egyben hangsúlyozta, hogy a sugárzás szintje normális. Igor Konasenkov vezérőrnagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője a vasárnapi hadijelentést ismertetve azt mondta, hogy Nyikolajev megyében az orosz légierő megsemmisített két ukrán MiG-29-es vadászgépet, amelyek amerikai HARM rakéták kilövésére készítettek fel.

Ezen felül az orosz csapatok megsemmisítettek hét ukrán tüzérségi egységet is. Hozzátette, hogy a precíziós levegő-föld fegyverek az utóbbi 24 órában több mint 110 fős veszteséget okoztak az ukrán erőknek Nyikolajev és Krivij Rih térségében és 13 haditechnikai eszközt tettek üzemképtelenné.

(MTI)

Kapcsolódó

Már iráni harci drónok is cirkálnak Ukrajnában
Az Ukraine Weapons Tracker Twitter-oldal közzétette az első, hitelesített fotókat egy iráni Sahed-136-os kamikaze drón maradványairól Ukrajna frontvonalairól. BŐVEBBEN...

Az Ukraine Weapons Tracker Twitter-oldal közzétette az első, hitelesített fotókat egy iráni Sahed-136-os kamikaze drón maradványairól Ukrajna frontvonalairól.

Nyitókép: Dmytro Smolienko/AFP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. szeptember 26. 15:17
Szerintem azért is szólni kéne , hogy az oroszok lövöldöznek ukrajniában össze meg vissza.
stug
2022. szeptember 25. 19:50
Félelmetesebb fotót kellett volna betenni, mert ez kurvára nevetséges :)))
Takagi
2022. szeptember 25. 18:58
Adjatok most már a banderista g..nek.
Gyzoltan
2022. szeptember 25. 18:43
Ezt a krízist jól találták ki! Keresztények keresztények ellen! Napirenden az európai Európa felszámolása, a keresztény Európa megsemmisítése! -hát jól haladnak vele...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!