Már iráni harci drónok is cirkálnak Ukrajnában

2022. szeptember 14. 09:50

Egyet már le is szedtek az ukránok.

2022. szeptember 14. 09:50
null

Az Ukraine Weapons Tracker Twitter-oldal közzétette az első, hitelesített fotókat egy iráni Sahed-136-os kamikaze drón maradványairól Ukrajna frontvonalairól – adta hírül szerda reggel a Portfolio.

Sajtóhírek szerint az orosz haderő Kupjanszk térségében használta a drónt.

„Úgy néz ki, orosz feliratokat is raktak a drónra felhasználói: a fegyver látszólag M142 Geran-2 (ez a gólyaorr virág orosz neve) néven lett rendszeresítve” – írja a lap.

Mutatjuk az említett Twitter-bejegyzést:

Nyitókép: Twitter-fotó

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. szeptember 14. 20:12
Ellenségem ellensége a barátom. Ilyen 1szerű.
XTRO
2022. szeptember 14. 14:17
Nem értitek ti ezt, rossz iráni drón, kamikaze de a győztes ukránok lelövik, hogy meg tudják mutatni. Az oroszok hiába foglalták el Ukrajna jelentős részét az ukránok egy nap alatt felszabadítottak kétszer annyit. Ez pontosan addig megy amíg Amerikában megunják, más lesz az elnök vagy találnak valami fontosabbat aztán zselébrigád megy a levesbe. Lesz béke meg nyugodtság..
csulak
2022. szeptember 14. 14:04
Elvtarsak ez tilos, ukrajnaban csak torok, es mas nyugati dronok cirkalhatnak ! ez a NATO ukaz !
foldizs
2022. szeptember 14. 12:34
A híres iráni drónok, amivel még a legendásan igénytelen oroszok is elégedetlenek :D A szíriai meg etióp zsoldosok mennyire váltak be?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!