Itt nézheti vissza Gulyás Gergely és Gelencsér Ferenc vitáját a Tranziton!

2022. augusztus 27. 14:16

Szijjártó Péter előadása után a kancelláriaminiszter és a Momentum elnöke ütköztetik érveiket.

2022. augusztus 27. 14:16
null

Elkezdődött Tihanyban a szokásos augusztus végi Tranzit fesztivál, melynek keretében politikusok, szakértők – jobb-és baloldalról – vitatják meg és elemzik a magyar közélet aktuális eseményeit. A szombati nap második programjaként Gulyás Gergely és Gelencsér Ferenc Momentum elnök vitáját követhetik figyelemmel: 

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ovalbogar
2022. augusztus 28. 09:53
Nagyon erdekelt a vita, es az elejen meg is lepodtem, mert Gelencser elnok ur, ugy tunt mintha felkeszultebb lenne Fegyor Bandinal. Viszonylag gyorsan szertefoszlott ez a kep, hamar kiderult, hogy az elnok urnak van meg mit tanulnia erveles technikabol, mert az latvanyosan hianyzik a politkai kepessegeibol.
Hunyadi Mátyás
2022. augusztus 28. 09:19
Egyikük sem ér annyit, hogy megnézzem.
Apa1964
2022. augusztus 27. 21:00
Gulyás Gergő és az Orbán politika! Csodálatos párosítás! Orbán teszi amit tenni kell, Gergő meg elmagyarázza még a leg hülyébbeknek is (lásd hebrencs momentumbarom) , hogy ez a legtöbb, amit a kormány meg tehet az emberekért. Ha lenne egy "politikus" aki meggyőzően...hihetően megalapozott érvekkel, mutatna más alternatívát.....de sajnos...
zakar zoltán béla
2022. augusztus 27. 20:52
GeLencsér fotelban ülése a magabiztos übermensch aktja-Pick Asszó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!