Soha többé kommunistát!

2017. november 07. 12:49

A huszadik századnak vége. Lejárt a luciferi licencszerződés. Nem szeretnénk még egyszer kipróbálni.

2017. november 07. 12:49
Szilvay Gergely

Néhány futóbolondot leszámítva talán ma már senki nem ünnepli meg a bolsevik hatalomátvételt. 

Marx és mindenféle követői ugyanakkor nagy népszerűségnek örvendenek a jóléti Nyugat egyetemein. 

Azt mondják, a kommunisták jót akartak, csak rosszul csinálták, és elítélik a kommunista diktatúrákat. 

Mégis, továbbra is használják a hazudozós szobatudós lejárt szavatosságú gondolatait. 

Jót akartak a kommunisták vagy sem:

a pokolba vezető út is jóakarattal van kikövezve. 

A társadalmat alapvetően felforgató forradalom ma is folyamatosan jelen van az akadémiai elit, itthon az ELTE tátika napi álmodozásaiban. Azt mondják, csak egy kis békés változást akarnak, de mindig kiderül, hogy mindent fel kell forgatni a kis változáshoz. 

XIII. Leó pápának volt egyszer egy látomása, amiben Lucifer kikérte magának az Istentől a huszadik századot. Úgy látszik, meg is kapta, legnyilvánvalóbb asszisztensei pedig a nácik és a kommunisták voltak.

A kommunizmus és a nácizmus említhető egy lapon. Sőt: egy lapon kell említeni őket. 

Nem meséli be nekünk senki, hogy a kommunizmus lehet gyökeresen más, mint a „létező szocializmus”. Mindenesetre: nem szeretnénk még egyszer kipróbálni. Szoft verzióban sem. A marxizmus eretnekségeinek verzióiban sem. Kritikai elméletekként sem. Sehogy sem. 

A huszadik századnak vége. Lejárt a luciferi licencszerződés.

A társadalom-, nemzet-, egyház-, közösség-, család- és emberellenes eszmék azonban még velünk vannak. Dekonstruálni akarnak, új alapra helyezni, felforgatni mindent. Belefeledkezés helyett állandóan kritizálni. Identitásokat kiforgatni. 

A világot nem gyökeresen átalakítani, hanem szeretni kell. Minden hibájával együtt.

A folyamatos, fundamentális elégedetlenség rossz tanácsadó, a régiek szerint az ilyen sugalmazásokra nem szabad hallgatni. Úgy is túl sok volt az átalakítás. Ha valami igazolható, akkor az a helyreállítás lenne. 

Liberate Vos Ex Inferis! Libera nos a malo! 

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2017. november 08. 16:08
"Nem szeretnénk még egyszer kipróbálni." Se a bolsikat, se a nácikat, se a libsi tolvajokat...!
smarton
2017. november 08. 10:51
Bravó! Nagyon jó írás, mint mindig.
noMores
2017. november 08. 08:26
Kurvajó, hogy a mérsékelten kormányseggnyaló mandi, Bástya elvtárssal közösen kommunistázik pont aznap, amikor 100 évre elköteleztük és kiszolgáltattuk magunkat a ruszkiknak paks2-vel. Van valami nagyon stílusosan magyaros ebben az önszemeköpésben.
duzur
2017. november 08. 00:05
"A világot nem gyökeresen átalakítani, hanem szeretni kell. Minden hibájával együtt." Hát hogy hol hasznos és hol nem, a gyökeres változás, az esetenként különbözö. Ugy tünik, hogy pld Kínának sikerül kialakítani egy olyan Marxizmust, amivel jól jár az ország. Akit az ottani kommunizmus zavar, ne vásároljon kínai árút, mert azzal azt a rendszert támogatja... Ami pedig a világ szeretetét illeti, az könnyebben megy, ha az emberek rendesen bánnak egymással. És persze, hogy se mi se a világ nem hibátlan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!