Daniel Freund a hazánknak járó pénzekről: Fagyasszanak be minden forrást!

2022. december 24. 13:42
Nem finomkodott az EP-képviselő a követeléssel.

Az EU ismét befagyaszthatja a Magyarországnak szánt milliárdokat – írta meg a Süddeutsche Zeitung.

Nem finomkodott a lap

A portál szerint az EU nem csak az eddig ismert 6,3 milliárd eurót függeszti fel, hanem mind a 22 milliárdot, ami a Kohéziós Alapból érkezne hazánkba. A cikkben olyan kijelentések vannak, mint például:

a gyermekek nem férnek hozzá kellőképpen a nem heteroszexuális életmóddal kapcsolatos információkhoz”

– Magyarország ebben nem felel meg a közösen megállapított követelményeknek, a cikk szerint.

Freund: Fagyasszanak be mindent forrást!

Nicolas Schmit, az EU szociális ügyekért felelős biztosa kijelentette a cikkben, hogy biztosítani akarja a Bizottság, hogy Magyarország részesüljön az uniós támogatásból, de csak is tiszteletben tartva az EU Alapjogi Chartáját. 

Daniel Freund erre reagálva dicsérte a dolgot, valamint követelte, hogy

fagyasszanak be minden forrást. 

A Reuters megírta, hogy mégiscsak az LMBTQ-jogok és a migránsok miatt tart vissza Brüsszel pénzeket Magyarországtól

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 127 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az tenne be, ha a danielfreundok körében népszerű lenne...

"Közösen megállapított"?????????????

Be kell perelni a Bizottságot, ahogyan a lengyelek tették. Egy nemzetközi közösségben nem lehet a megítélés alapja az, hogy egy ország hogyan viszonyul a buzikhoz, a mentális zavarban szenvedő LMBTQ-hoz. Jogunk van megtiltani, hogy ezek a nyomoroncok ne közelítsenek a gyerekekhez a propagandájukkal. A gyerekek nevelése kizárólag a szülők hatáskörébe tartozik. Ilyenkor is érvényes a világnézetileg semleges oktatás.

El kell vetni, hogy országokat közös "értékek" mentén közös ideológiai karámba tereljék. Főleg, ha az "értékeket" mindig a devianciák jelentik. Ezt már volt szerencsénk kipróbálni a szovjet birodalomban. A kötelezővé tett ideológia a birodalmi diktatúra alapja, mert kitalált, természetellenes tézisek képezik az alapját országok megítélésének.

Nem érdemes időt pazarolni a szófosásodra, csak annyit jegyzek meg a gyermekvédelmi törvény kapcsán, a sunyi csúsztatásod kapcsán, hogy abban preventív módon tiltják be mindazt, ami nyugaton már megjelent. És mint azt látjuk, ami szenny ott keletkezik, az ide is átfolyik. Nem akkor kell ez ellen védekezni, amikor már itt van, hanem még előtte. És ha ez miatt jogellenesen pénzt vonnak el, hát legyen. Perre kell menni, másrészt pedig ki kell tartani az álláspontunk mellett, mert így fog egyre inkább kidomborodni az EU diktatórikus birodalmi jellege. Ami sokakat fog elgondolkodtatni.

Akkor lemondunk az uniós támogatásról. Nem lehet egy országot egy marginális, abnormális kisebbség szempontjai szerint megítélni. Még akkor sem ha Soros esetleg a saját selejtes buzigyereke miatt ezt fizeti meg.

Visszatérünk a szovjet típusú ideológia által vezérelt világba. De még ott is normálisabb dolog volt a valóban tömeget jelentő munkásosztályra hivatkozni, mint ahogyan a talajt vesztett, liberálissá átfestett bolsevikok kaparnak össze maguknak alanyokat a mániákus felszabadítási kényszerükhöz.

Mert átöltözéskor nem volt jobb ötletük, ezért megtartották azt, hogy mindent csak elnyomott rétegeken keresztül tudjanak nézni, magyarázni. Több, mint száz éve nem tudnak mást, mint a világot elnyomottakra és elnyomókra felosztani.

És még valami: a másságnak attól még nincsenek többletjogai, mert mások. Nincs meg az a joguk, hogy a társadalomra bármit is rákényszerítsenek azért, hogy ők plusz pontokat kapva privilegizáltak legyenek. Maradjanak meg saját köreiken belül.

16:53-nál neked szól.

Fagyasszanak be nyugodtan mindent, de a végén ezt a Freund nevűt se felejtsék ki!
Hátha a kiolvasztásakor neki megfelelő neműként kerül elő, és nem untat majd minket és mást sem az aberrációival!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés