Ilyenek lesznek az emberiség utolsó szelfijei a mesterséges intelligencia szerint

2022. augusztus 15. 19:57

A Mindjourney rémálomba illő látomásokat tár elénk az utolsó földi percekről.

2022. augusztus 15. 19:57
null

A mesterséges intelligencia fejlődése érdekes projekteknek ágyazott meg a vizuális műfajokban, írta a PC World, példaként hozva a Mindjourney nevű platform által generált képeket.

Az algoritmusnak nemrég azt az utasítást adták, hogy képzelje el az apokalipszis idején készült utolsó szelfiket, az eredmény pedig hátborzongató lett:

ami valaha szép volt” – írta a portál.

Hozzátették, hogy a Mindjourney azonban nemcsak apokaliptikus látomások megalkotására képes. A felhasználók bármilyen utasítást adhatnak neki. Ehhez csak fel kell keresniük az MI weboldalát, majd bejelentkezni egy úgynevezett Discord-fiókkal.

Ha pedig tovább szeretnénk borzongani, akkor érdemes felkeresni a Robot Overloards TikTok-oldalát, ahol további gépi víziók között böngészhetnek a felhasználók.

@robotoverloards Asking an Ai to show the last Selfie ever taken Part: 4 #creepy#scary#ai#midjourney#dalle2 #fyp#foryoupage ♬ A Burning Memory - Reece Moseley

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Same
2024. január 30. 20:42
Munka miatt egy megállni tilos táblát akartam vele lerajzoltatni, hogy ne álljanak más bérelt parkolóhelyére erre rajzolt nekem bicikliző elefántot, zsonglőrködő zsiráffal.
ecceeecce
2022. december 20. 10:00
Ez nem inteligencia, csupán logika. Ha továbbra is erre megyünk, ez lesz. A szekularizáció ára.
Draco Paladin
2022. augusztus 16. 16:43
De kurva jó képek a békemenetről.
VL60
2022. augusztus 16. 14:18
Ez baromság!!! Ez attól függ, hogy a "változók" politikai, vagy humán indíttatásúak. A kép jól illusztrálja a Liberális mainstream media mint minden másban a dilettantizmusát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik