Ilyenek lesznek az emberiség utolsó szelfijei a mesterséges intelligencia szerint

2022. augusztus 15. 19:57
A Mindjourney rémálomba illő látomásokat tár elénk az utolsó földi percekről.

A mesterséges intelligencia fejlődése érdekes projekteknek ágyazott meg a vizuális műfajokban, írta a PC World, példaként hozva a Mindjourney nevű platform által generált képeket.

Az algoritmusnak nemrég azt az utasítást adták, hogy képzelje el az apokalipszis idején készült utolsó szelfiket, az eredmény pedig hátborzongató lett:

„üres szemüreggel bámuló, élőholtszerű alakok néznek ránk egy felperzselt, lángokban álló világból, amelyben látszólag már semmi sem maradt,

ami valaha szép volt” – írta a portál.

Hozzátették, hogy a Mindjourney azonban nemcsak apokaliptikus látomások megalkotására képes. A felhasználók bármilyen utasítást adhatnak neki. Ehhez csak fel kell keresniük az MI weboldalát, majd bejelentkezni egy úgynevezett Discord-fiókkal.

Ha pedig tovább szeretnénk borzongani, akkor érdemes felkeresni a Robot Overloards TikTok-oldalát, ahol további gépi víziók között böngészhetnek a felhasználók.

@robotoverloards Asking an Ai to show the last Selfie ever taken Part: 4 #creepy#scary#ai#midjourney#dalle2 #fyp#foryoupage ♬ A Burning Memory - Reece Moseley

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés