Íme, az Európai Parlament lmbtq-ügyi nagykövete

2021. november 25. 12:00
Riccardo Simonetti szerint hazánkban nagyon aggasztó az lmbtq-emberek helyzete.

Rövid portrét közölt a Vasárnap Riccardo Simonettiről, aki idén február óta teljesít szolgálatot az Európai Parlament lmbtq-ügyekért felelős jószolgálati nagyköveteként. A huszonnyolc éves Simonetti instagramos influenszerként tevékenykedik, ennek kapcsán kereste meg az Európai Parlament müncheni kapcsolattartó irodája.

A háromszázezer Instagram-feliratkozóval bíró Riccardo Simonetti az Európai Parlament szerint egy hiteles ember, amellett pedig évek óta kiáll az lmbtq emberek jogaiért. Még egy mesekönyvet is írt a gyerekeknek a témában.

Aki szeretne személyesen is találkozni Simonettivel, az figyeljen, mivel az lmbtq-nagykövet még novemberben Magyarországra jön a Vasárnap szerint. Az influenszer szerint hazánkban aggasztó az lmbtq-közösség helyzete.

 

 

Összesen 134 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy légyottra összezárnám egy magyar szürke szarvasmarhával, természetesen egy bikával. Utána mehet Strasbourgba picsogni.

A f@szomat már a kurva Európa Parlamentbe. Szemétlerakat az egész.

Nagyon aggasztó annak a három embernek a helyzete.

Tudod, a valamitől való idegenkedés, annak a valaminek az elutasítása teljesen normális emberi érzés.

Riccardo Simonetti például elutasítja a normális szexualitást, és ennek a felfogásnak a terjesztését is vállalja. Neki szabad, de az ellenpropagandának nincs helye?

Az ő felfogását, amely elutasítja a normális szexualitást, az ő propagandáját is nevezhetjük gyűlölködésnek?

Igaza volt annak, aki beidézte a múltkor Juncker szövegét az apró, talán nem is érthető lépésekről. 2008-ban még Obama és Clinton is azzal kampányolt, hogy nem támogatják a "melegházasságot", és az EU-ban Hollandián és Belgiumon kívül nem volt engedélyezve. hogy jutottunk oda, hogy most az EU Parlament központi kérdéssé tette ezt a témát, melyik tagállamban volt erről széles körű társadalmi egyeztetés, népszavazás? Hogy lehetséges az, hogy most már ott tartanak, hogy az egyes tagállamok törvényhozása kötelezően el kellene fogadni a "melegházasság" legalizálását?
Miközben a nemzetiségi jogokat bevallottan nem akarják biztosítani, azok betartatását az ellenérdekelt tagállamok belátására bízzák.

Esetleg Dúró Dóra darálhatna mesekönyv írókat is...

Steiner Kristóf nem ért rá?

Hányok tőle......jöjjenek a muszlim testvérek.

Te is hánysz, én is hányok, milliók hánynak ezektől, mind mind nácik.....

Szerintem igen. Csak nem szexuálisan.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés