„Szembeszállunk a csőstül jövő balos ideológiával” – Kovács István a Mandinernek!

2021. július 16. 16:45
A Patrióta az új ellen-Partizán? Van-e közpénz a Megafonban? Mit üzen Szabó Tímeának a Megafon alapítója? Interjúnk!

Kezdjük a legutóbbi csörtéjével, amit Szabó Tímeával folytatott. A Párbeszéd társelnöke azt írta a Facebookra: „a fideszes megmondókáknak szeretnék üzenni, akik rögtön a magyar csapatnak örülni merő ellenzékieknek estek, hogy mit képzelünk magunkról, ha a stadionépítés nem tetszik, akkor most is kussoljunk. Hát nehogy már egy közpénzzel kitömött megafon-huszár mondja meg, hogy minek örülhetünk, vagy mit kellene gondolnunk a tao-pénzekről”. Közpénzből kitömött megafon-huszárnak érzi magát?

Megafon-huszárnak akár még érezhetném is magam, de ezúton is szeretném megkérni képviselő asszonyt, hogy fejezze be a hazudozást. Ahogy azt már többször, több helyen is elmondtuk,

a Megafonban nincs egyetlen forint közpénz sem,

a Megafont Központ működését adományokból finanszírozzuk. Kizárólag magántőkéből működünk, ellentétben a Párbeszéd nevű formációval, amelyben viszont jócskán van közpénz. Arra szeretném kérni tehát képviselő asszonyt, hogy fejezze be a hazudozást, hiszen nálunk legalább olyan nehéz feladat lesz közpénzt találnia, mint megkeresni a 0 százalékos pártjának szavazóit. Mindkettőhöz sok sikert kívánok!

Fotó: Ficsor Márton

A baloldal szemét jól láthatóan szúrja a kezdeményezésük, egyre több lejárató cikk jelenik meg önökről, de fogást nem nagyon találnak a Megafonon. A szervezetet legtöbbször a Fidesz szócsöveként emlegetik. Mit lehet ez ellen tenni?

Akitől tartanak, az szerintem jól végzi a dolgát. Én kifejezetten büszke vagyok arra, hogy egy olyan szervezet élén állhatok, amely kiáll olyan értékek mellett, mint a keresztény társadalmi hagyományok megőrzése, a hagyományos családmodell preferálása, a nemzet fontossága. Amikor elindult a Megafon, azt a mottót választottuk magunknak, hogy „mi nem akarjuk megmondani, hogy mi legyen a véleményed, de szeretnénk, ha te is hallatnád a hangod”. És ez nem csak üres lózung, ezt komolyan is gondoljuk. Azt persze sosem rejtettük véka alá, hogy jobboldaliak vagyunk, és hogy a célunk a konzervatív hangok felerősítése az online térben.

Ha tehát valakinek az a problémája, hogy nem a hatszázhuszonötödik liberális véleményvezérnek segítünk, akkor nagyon sajnálom, ez nem az én reszortom.”

A koronavírus-járvány miatt a Megafon képzéseit is szüneteltetni kellett. Mi most a helyzet a képzésekkel?

Igen, a COVID sajnos a mi számításainkat is keresztbe húzta, de köszönhetően a magyar oltási program sikerének, májusban mi is újra tudtunk indulni. Első körben azoknak a képzését fejeztük be, akik tavaly jelentkeztek hozzánk. Emellett a köztes időben sem tétlenkedtünk, a Megafon csapata folyamatosan bővült a korlátozások idején is, olyan nagy nevekkel, mint például Deák Dániel vagy Kötter Tamás, így Rákay Philip, Bohár Dániel, vagy Bayer Zsolt után tovább bővült a megafonos csapat. Legújabb büszkeségünk pedig Déri Stefi, a Hír TV műsorvezetője, aki múlt héten döntött úgy, hogy felvállalja a véleményét, és Facebook-, valamint Instagram-oldallal erősíti a jobboldali véleményeket a neten. Ami a jövőt illeti, nagy öröm számomra, hogy elmondhatom: újra lehet jelentkezni a Megafon képzéseire!

Fotó: Ficsor Márton

Azoknak, akik nem hallottak még róla: mit lehet megtanulni a képzéseken?

Azoknak ajánljuk 4 napos képzéseinket, akik szeretnének közösségimédia-építkezésbe kezdeni, vagy akik még ügyesebbek szeretnének lenni és nagyobb elérést generálni saját oldalukon. A képzéseken a legjobb szakemberek segítségével elmondjuk, mik a legújabb trendek a Facebookon, az Instagramon vagy a Youtube-on, de a jelentkezők megtanulhatják, hogyan kell hatékonyan hirdetni vagy profi kép-és videóanyagot gyártani. A 4 nap alatt igyekszünk egy átfogó képet adni az online világról, így bátran ajánlom kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Hol lehet jelentkezni a képzésekre?

A www.megafon.hu oldalon, a képzésre jelentkezés fül alatt lehet. Várunk mindenkit, akinek elege van a balliberális túlsúlyból a közösségi médiában. Egyre nagyobb ugyanis a tétje annak, hogy a közösségi oldalakon csendben tűrjük a balos propagandát. Ne felejtsük el, hogy

a Facebook például több mint 7 millió magyar platformja. Nem mindegy, hogy milyen üzenet jut el hozzájuk!

Ejtsünk néhány szót a nemrég indult Patrióta Youtube-csatornáról. A Patrióta az új ellen-Partizán?

Nagyon fontos különbség szerintem, hogy mi nem valami ellen jöttünk létre, hanem valami mellett. Mi valóban objektívak vagyunk, függetlenek, mindemellett pedig kiállunk az általunk fontosnak gondolt értékek mellett, ezzel is segítve és építve a jobboldali közösséget. Ami biztos, hogy lesznek – és már vannak is – a Patriótán nagyinterjúk és magyarázó elemzések, de rengeteg tervünk van még ezen kívül. A csatornán volt már szó például a baloldali előválasztásról, a baloldal adósságpolitikájáról, vagy a jobboldali kormány elmúlt 12 éves teljesítményéről, de nagyinterjút is láthattak már a nézők a Fidesz frakcióvezetőjével, Kocsis Mátéval, vagy éppen Budapest korábbi főpolgármesterével, Tarlós Istvánnal. A Patrióta Youtube-csatorna létrehozása egyébként tökéletesen egybevág a Megafon profiljával: azt szeretnénk, ha minden közösségimédia-platformon megjelennének a jobboldali hangok. Én csak egyet tudok ígérni, mégpedig azt, hogy erőnkhöz mérten fokozatosan építkezünk. Mostanra értünk el a Youtube-ig. Ki tudja, lehet, hogy a következő a TikTok lesz!

Végezetül: mit vár 2022-től?

Nehéz küzdelmet, kemény csatát várok.

Egy biztos: erőnkön felül fogunk harcolni azért, hogy a jobboldali hangok még hangosabbak legyenek. Ami engem illet, továbbra is vállalom, hogy konzervatív beállítottságú emberként szembeszállok a csőstül jövő balos ideológiával, és erre buzdítok mindenkit.

 

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon helyes.
Az aljabuzi, liberálfasiszta bandát ütni kell...

Pontosan úgy, ahogy írtam.

Ha mindvégig higgadtak maradunk, tisztességesen visszük, viseljük a harcot:

GYŐZNI FOGUNK, ők meg, az aljabuzi, liberálfasiszta banda: veszítenek.

Nem a közmédiában kell lájkolni, hanem a szavazófülkében - csak szóltam.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés