Bayer Zsolt is csatlakozott a Megafonhoz

2021. április 06. 11:00

A publicista közösségi oldalán jelentette be, hogy csatlakozik a kezdeményezéshez.

2021. április 06. 11:00
null

„A kommunisták azt mondták, hogy nem írhatok. A balliberálisok azt mondták, hogy nem tudunk tévét csinálni. Erről ennyit, megcsináltuk mindkettőt” – kezdi bejegyzését Bayer Zsolt, amelyben bejelentette, hogy csatlakozik a Megafon csapatához. Mint korábban is írtunk róla, a kezdeményezés célja az, hogy konzervatív influenszerek segítségével megtalálják a nemzeti érzelmű fiatalokat, felerősítsék hangjukat és hozzájáruljanak a sikerükhöz.

– írta a Magyar Nemzet publicistája, akinek így Bohár Dánielhez és Rákay Philiphez hasonlóan immár a Megafon segíti munkáját.

Nyitókép: Földházi Árpád

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szotyiratöbbpénzt
2021. április 07. 15:39
Ezek mennyire buták, hihetetlen. Nem csak az a lényeg hol mondja, hanem, hogy mit. A mami-papi hadosztálynál működő negatív kampányokat egy normális, épeszű tízen-, huszonéves leszarja.
vajda
2021. április 07. 08:23
Ott a helye.
confitür
2021. április 07. 05:21
Ha Magyarország a világ trágyadombjára akar kerülni, akkor az ellenzékre kell szavazni. A sorsunk a saját kezünkben van. Minden rajtunk múlik. A felelősséget nem lerázni,hanem viselni kell, a siker érdekében, pedig MINDENKINEK EL KELL MENNIE SZAVAZNI ! A másokra mutogatás nem stratégia,hanem butaság.
The Loner
2021. április 06. 19:27
Kövér Házelnök úr mikor dolgozott a népszabóságnál ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!