Rákay Philip után Bohár Dániel is csatlakozott a Megafon csapatához

2021. január 13. 09:47

A politikai csatákat már a közösségi médiában kell megvívni – véli Bohár Dániel.

2021. január 13. 09:47
null

„Olyan online közösségeknek adunk otthont, amik akár politikai, akár piaci okok miatt alig jutnak levegőhöz. A Központot azért hoztuk létre, hogy ne érezd úgy, egyedül harcolsz a világ ellen” – írja hitvallásában a Megafon közössége.  A közismert jobboldali médiaszemélyiségek közül Rákay Philip után most a jobboldal „száguldó riportere” Bohár Dániel csatlakozott a csapathoz. Úgy véli, hogy napjaink legfontosabb politikai csatáit már a közösségi média felületein vívják, így fokozottan fontos, hogy a jobboldali értékrend is megfelelő helyet kapjon ezen a felületen. 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billwilson
2021. január 13. 19:16
szellemi kolosszusok xD
masikhozzaszolo
2021. január 13. 17:07
"A tisztességes, tiszta eszű magyar embereket nem lehet elvakítani digitális trükkökkel és propagandával!" Bizony, így van. Már csak a népet kell lecserélni ilyenre.
realista
2021. január 13. 17:07
Ezt a Megafon elnevezést csak nem a Tarlós röhejes performansza ihlette? Vagy "nagyhangú kisebbség"?
flesh ripper
2021. január 13. 14:12
Nagyon következetes, szemléletes, illusztratív, képregényszerű bemutatása az elmúlt évek (Fidesz) kormányzása fantasztikus vívmányainak, eredményeinek. Párhuzamosan, szinkronban, a szoci-libsi-lopcsányista előzmények és állapotok szemléletes, illusztratív, képregényszerű bemutatása. Nagyon következetesen és tömören bemutatni a törvényhozásban a Fidesz által hozott jóléti-, szociális-, családvédelmi, kis-és középvállalkozók, ipar-, turizmus, az agrárium, az oktatás, egészségügy, honvédelem, örökségvédelem stb. törvényeit, intézkedéseit és konkrét gyakorlati hatásukat. Párhuzamosan, szemléletesen, konkrét példákkal, idézetekkel, illusztrációval az ellenzék ellenséges viszonyulását, mindent tagadását, obstrukcióját, a vonatkozó ellenzéki felszólalásokat, megnyilvánulásokat. Mint egy képregény-füzetben: az egyik oldalon a kormánypártok, a másik oldalon az ellenzék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!