Ezért kezdett intenzív facebookozásba Rákay Philip a Megafon Központtal

2020. december 29. 15:39

Az ismert televíziós producer célja a patrióta értékrend eljuttatása a felhasználókhoz.

2020. december 29. 15:39
null

Rákay Philip a Megafon Központ segítségével kezd intenzív Facebookozásba – jelentette be a producer közösségi oldalán. „Ma már a Facebookon zajlik az élet, itt dőlnek el a hazánk sorsát érintő viták, ez ma a vélemények valódi csatatere” – mondja Rákay Philip videójában, amelyben egyúttal leszögezi: a Megafon Központtal hónapok óta dolgoznak, hogy mindenkihez eljusson a patrióta értékrend. Hogy pontosan mi motiválta Rákay Philipet döntésében, az kiderül az alábbi videóból:

Címlapfotó: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Káder János
2021. január 01. 16:02
Philip . Rákay . Philip... Nem ám Kálmán , ó , nehogymá' !!! Ő PHILIP . Hogy a deszkánbaszott , snapperospicsájú , selejt kurva anyját ejtse teherbe ez a szarevő , gennyes médiakurva . A PHILIP .
kaltran
2020. december 31. 08:49
A faszbukozás dícséretes, hiszen ott nyomul minden ork, az ellent saját terepén kell legyőzni. Ám arra is fordíthatnának némi energiát, hogy a szent grált kivegyék a faszbuk kezéből! Pl. egy másik, új háló megszervezésével vagy a Hundub nyomatásával https://cimlap.blog.hu/#bloghu/digitech/2020/12/18/uj_magyar_kozossegi_oldal_indult_a_hundub
LAW AND ORDER
2020. december 31. 05:58
Sok sikert! Jelenjen meg a HunDub-on is!
nemecsekerno_007
2020. december 30. 20:55
Azt kellene megérttetni minél több emberrel, hogy ne az érzelmei alapján válasszanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!