Konzervatív influenszereket képez a Megafon

2020. november 09. 19:50

Olyan online közösségeknek adnak otthont, amik akár politikai, akár piaci okok miatt alig jutnak levegőhöz.

2020. november 09. 19:50
null

„Cunamiként jönnek szembe veled a nyílt társadalom hálózata által finanszírozott tartalmak? Szeretnél valamit tenni ez ellen? Olyan sok mindent szeretnél elmondani, viszont nem tudod, hogyan vágj bele? Vagy már esetleg meg is próbáltad, de átütő sikert még nem tudtál elérni? Facebook, Instagram, online tartalomgyártás?A Megafon Központ segít neked! Mi nem akarjuk megmondani, hogy mi legyen a véleményed, mégis szeretnénk, ha te is hallatnád a hangodat” – áll a Megafon honlapján az új képzés bemutatkozó videója mellett. 

A Megafon hivatása szerint olyan online közösségeknek ad otthont, amik akár politikai, akár piaci okok miatt alig jutnak levegőhöz. A Központot azért hozták létre, hogy közösséget szervezve megtalálják a nemzeti érzelmű fiatalokat, felerősítsék hangjukat és hozzájáruljanak a sikerükhöz.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
comname
2020. november 13. 10:18
Nekik is megfogják mondani mit kell gyártani, mint a közmédiában?
Hájas Gerzson a buzik megríkatója
2020. november 10. 16:00
Úgy látszik ideget ért a libernyákoknál, hatalmas visítozást váltott ki
Knerten
2020. november 10. 08:45
Ehhez szükség lesz cenzúra nélküli online felületekre is!!! Égető szükség van a jobboldali nyilvánosság és kulturális tér megteremtésére!!! És ebbe be kell vonni azokat az embertömegeket, akik politikailag nem aktívak, viszont tudtukon kívül inkább a konzervatív értékek felé hajlanak - vagyis a magyar társadalom (jelenleg még) elsöprő többségét!
Robur
2020. november 10. 03:25
És a képzés pontosan mit takar? Megmutatják, hogy kell a youtube-ra regisztrálni vagy mi?:.-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!