A csehek meztelen Putyinnal tüntettek

2021. április 20. 7:57
Így tiltakoztak a Kelet-Ukrajnában egyre fokozódó katonai feszültség ellen.

Aranyra festett WC-kefét is adtak a meztelen Putyin-szobor kezébe a tüntetők a prágai orosz nagykövetség előtt, utalva arra, hogy állítólag fényűző palotája van az orosz elnöknek. Így tiltakoztak a Kelet-Ukrajnában egyre fokozódó katonai feszültség ellen. Az elmúlt hetekben ugyanis jelentős csapatmozgás volt megfigyelhető a térségben. Mindez aggodalommal tölti el a nyugati kormányokat. Ráadásul kitört a kémbotrány is Csehország és Oroszország között, amelynek eredményeképp előbb Prága, majd Moszkva utasított ki diplomatákat.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A családunk budapesti gettót átélt része annak köszönhette az életét, hogy az utolsó csatlósok voltunk. Horthy mentette meg a fővárosi zsidóság nagy részét. Fájdalmas, hogy a vidékit nem sikerült, de itt voltak a németek. S talán arról is olvastál, hogy akkor külföldi neves zsidó személyiségek is támogatták Horthy irányvonalát. na, nem akarok túl sokat kérdezni.

A cseh nem az a nép, amelynek hátához bárki is nyugodtan támaszthatná a sajátját. S azt is látni kell, hogy a V4, a Kelet-Közép-Európai identitás, vonalvezetés, nemzetállami lét egy nagy gombóc a nemzetközi nagytőke torkában. Külföldi ügynökök ott is vannak, nálunk is. hazaárulók voltak és lesznek.

De tudnak rettenetesek lenni, ahogy a németek tapasztalhatták 1945. májusától.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés