Ez lenne Putyin titkos villája?

2017. szeptember 01. 10:47

Vlagyimir Putyin állítólagos új vidéki luxusvillájáról készített videót Alekszej Navalnij, egy orosz ellenzéki politikus.

2017. szeptember 01. 10:47

Titkos vidéki luxusingatlanja van Vlagyimir Putyin orosz elnöknek Alekszej Navalnij szerint – írja az Euronews. Az ellenzéki politikus egy YouTube-ra feltöltött videóban beszél az orosz elnök feltételezett villájáról, melyről drónfelvételeket is bemutat.

Az ingatlan a finn határtól húsz kilométernyire található szigeten fekszik a Vyborg-öbölben. A ház neve Villa Segren, és ez volt a szovjet Sherlock Holmes film forgatási helyszíne 1987-ben.

A villa hivatalosan nem Putyin tulajdonában áll, hiszen az elnök egyik közeli barátjának a nevén van, azonban a helyi lakosok szerint a házat az elnök használja. A feltételezések szerint Putyin évente egyszer látogat a villába. Putyin a videó szerint egy beltéri medencét is csináltatott aranyozott csempékkel, emellett egy szaunát, külün billiárd termet és egy dolgozószobát az orosz címerrel.

Navalnij feltett szándéka, hogy a 2018-as elnökválasztáson Putyin kihívója legyen. Egyelőre még az sem biztos, hogy indulhat a választáson, hiszen Navalnijt hűtlen kezelés miatt ítélte el a bíróság még februárban. Az ellenzéki politikus szerint akkor politikai ítéletet hoztak ellene.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2017. szeptember 02. 14:52
Egy fekete öves komcsi, a vilàg leggazdagabb emberèvè lopta magàt. Van ilyen...
smarton
2017. szeptember 02. 09:47
Nabax... Az aranyozott fürdőszoba csempe volt az utolsó árulkodó nyom... Választási hazugságcikk.
Akitlosz
2017. szeptember 02. 00:46
"Komoly" programja van ennek az orosz ellenzéki politikusnak is, mint a hazaiaknak. Azért kellene őt választani mert Putyinnak állítólag, talán, már ha úgy van és nem trükk, van egy villája? Ez nem kicsit édeskevés.
koronaszepe
2017. szeptember 01. 22:46
Putyin magánvagyona 200 milliárd dollár körül van. Akár lehet az övé is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!