A Kreml szóvivője cáfolta Bident

2020. október 26. 15:34
A demokrata elnökjelölt a CBS vasárnap közölt interjújában azt mondta, az Egyesült Államok számára Oroszország jelenti a legnagyobb fenyegetést.

A Kreml sajnálja, hogy az Egyesült Államokban kísérletek történnek az Oroszország elleni gyűlölet felszítására, nem Moszkva jelenti a legnagyobb fenyegetést Washington számára – jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő újságíróknak hétfőn Moszkvában. Peszkov arra reagált, hogy Joe Biden volt amerikai alelnök, demokrata párti elnökjelölt a CBS tévétársaság honlapján vasárnap közölt interjújában azt mondta, hogy az Egyesült Államok számára Oroszország jelenti a legnagyobb fenyegetést.

„Csak sajnálkozni tudunk, hogy ily módon terjesztik az Oroszországi Föderáció elleni abszolút gyűlöletet, és hogy országunkat ellenfélként pozícionálják. Ez nem így van”

– mondta a Kreml szóvivője. A TASZSZ orosz hírügynökség felfigyelt arra, hogy Biden Oroszországot szeptemberben még nem ellenségként, hanem ellenfélként jellemezte. Az Egyesült Államokban november 3-án tartják az elnökválasztást.

(MTI)

Címlapkép: MTI/AP/Julio Cortez

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

https://fuggetlenhirek.blogspo..

Biden végleg visszabújt a pincébe, a kampányát berekesztette, újabb botrányok kerültek ki róla és a fiáról, újabb laptopok, teljes a hírzárlat

Biden kampánystábja bejelentette hogy Joe Biden eltűnik és a szavazás napjáig nem is jön elő. Se kampányrendezvények, se TV-s szereplések, se interjúk, se semmi. (A legutóbbi nyilvános szereplésén véletlenül azt találta mondani hogy a kampánystábja kiépítette az eddigi legnagyobb választási csaló szervezetét. Persze csak félrebeszélt, de azért még így sokan ledöbbentek azon amit mondott. https://www.youtube.com/watch?.. )

A fiáról és róla újabb botrányos dolgok kerültek ki, videók is vannak, több lefoglalt laptop, az FBI vizsgálódik, van aki Bidenék ellen tanúskodna.

A közösségi médián tömegével törlik a fiókokat amik emlegetik a Biden ügyet. Anti-korrupciós Twitter fiókot is eltüntettek a moderátorok, 150ezer követője volt. A Twitter, Facebook a baloldali újságírókat is szétcenzúrázza, ha meg merik említeni a Biden sztorit. Ők meg csodálkoznak, mert eddig támogatták a cenzúrát a konzervatívok ellen, de most rájöttek hogy ők sincsenek biztonságban ha szembemennek a kötelező irányvonallal.

A sajtóban, médiában teljes a hírzárlat, nem hajlandóak írni a Biden korrupciós és egyéb ügyekről egy szót sem.

Nagy valószínűséggel Amerikában a jövő héten elszabadul az anarchia, az eddigieknél is pusztítóbban.
Erre Magyarországnak, de még az EU-nak sem lesz ráhatása.
Európának be kell fagyasztania minden destabilizáló politikai projektet, külünös tekintettel az EU Parlament, Bizottság, Bíróság tevékenységére, mert ez a három erő - Soros farzsebében - a rombolás hordozója.
A médiát, közösségi cenzúráztatásokat, szigorú és egyértelműen világos törvényekkel gatyába rázni, annyiban, hogy: az uszítás minden formáját akkora pénzbüntetéssel sújtani, amely megtorlásként működik.
Itt kell kezdeni.

Mert ezt akarják.
Ha Hitler ellen uszít valaki, az pl. komilfó.

Az Egyesült Államokra az Egyesült Államok jelenti a legnagyobb veszélyt.

masszoval hiaba a gorbacsovi arulas, a jelcini benyalas, Oroszorszagot az Usa tovabbra is ellensegnek tartja es akkent is kezeli.
akkor mire is volt jo feladni a Szovjetuniot es a kelet europai tamaszpontokat?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés