Letesztelték Vuhant. Ön szerint hány fertőzöttet találtak?

2020. június 2. 17:01
A tízmilliós városban mindössze 300-at.

„Két és fél hét alatt csaknem 10 millió embert leteszteltek koronavírusra a kínai Vuhanban, s mintegy 300 új fertőzöttet diagnosztizáltak” – közölték kedden a helyi hatóságok. Az AFP francia hírügynökség arról számolt be, hogy ugyan az új típusú vírus Kínában jelent meg először, az országban jórészt sikerül megfékezni a járványt, az új eseteket mostanra elsősorban a külföldről hazatérő lakosok körében regisztrálják.

A vuhani hatóságok a korlátozások áprilisi feloldását követően nagyszabású tesztelésbe kezdtek. Május 14. és június 1. között 9,8 millió embert leteszteltek a 11 milliós városban, naponta körülbelül félmilliót. A kampány költsége mintegy 900 millió jüan (hozzávetőlegesen 39 milliárd forint) volt.

A tájékoztatás szerint a most diagnosztizált koronavírus-fertőzöttek nem mutattak tüneteket. „Az adatok azt mutatják, hogy Vuhan már biztonságos városnak számít” – jelentette ki a kínai járványmegelőzési és -ellenőrzési központ helyettes vezetője. A hivatalos statisztikák szerint az 1,4 milliárdos lakosságú Kínában eddig 4634 halálos áldozatot szedett a koronavírus. Több szakember azonban kétségbe vonja a kormány által közölt adatok hitelességét.

(MTI)

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez kb annyira hiteles adat, mint a Long Xiang kft (cipőimportőrök, akik vonatszerelvényszámra csempészik be a lábbeliket Kínából) éves bevallása.
A tavalyi éves forgalmuk 800 ezer (mondom nyócszázeze ) forint volt.
A valóságban meg 3-4 perc alatt volt ennyi.
A bennszülött kulcsmásoló Bürgözdön is 5-10-szer több után adózott...

Hallod Misi!
http://www.harommajom.hu

Ezt írta a 24.hu egy magyar felmérésre hivatkozva. Én nem hiszem el, hogy a többség ezt mondta:


Az is kiderült, hogy mára az emberek érdemi többsége sokkal nagyobb kárnak tartja a gazdasági recessziót, mint azt, ha sok ember súlyosan megbetegszik, esetleg meghal.

https://24.hu/kozelet/2020/06/..

Gergő azt mondta, a Soros pénzéből teszteket vett. Egyetlen egy jobboldali vezetésű kerület sem kapott egy darab tesztet sem.

És három naponta, meg egy teszt nem teszt..
Qrva egyszerű: aki szarul van - teszt, meg akikkel kontaktált teszt. pozitív? -> 2 hét karantén.

Olyan is volt, hogy valakinek pozitív lett a tesztje. Karantén stb. A negatív teszt után adott volna vért plazmának, de nem volt a vérében koronavírus elleni antitest.
Valszeg az első teszt adott hamis eredményt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés