Megszólalt Lakatos Márk közeli ismerőse, Nagy Ervin is a stylist ügyéről

2024. október 27. 21:09

„Az igazság mindennél fontosabb, ezt gondoltam egész életemben, ezután sem lesz másképp!” – írta az épp a TISZA Párttal kokettáló balliberális színművész.

2024. október 27. 21:09
Nagy Ervin, Lakatos Márk

Nyitókép forrása: Facebook

 

A Mandineren is beszámoltunk róla, Lakatos Márk ügyében nyomozást rendeltek el. De miről van szó? A Renitens nevű YouTube-csatorna műsorvezetője, Ábrahám Róbert Osváth Zsolt és Lakatos Márk homoszexuális influenszerek miatt ment el a héten az ügyészségre, ahol több vallomást is leadott súlyos szexuális bűncselekmények gyanújáról. Szombatra demonstrációt is szervezett Lakatos lakása elé, mégpedig a Batthyány térre a Renitens műsorvezetője, amelyre több százan mentek el. Ábrahám jelezte: jövő hét pénteken újabb, Lakatosék ügyével foglalkozó videóval jönnek.

A balliberális influenszer napokig nem szólalt meg, ám vasárnap reggel megtörte a csendet. „A közösségi médiában és egyes sajtóorgánumokban megjelent rágalmazásokat a leghatározottabban visszautasítom”írta bejegyzésében. Pár órával később pedig megszólalt közösségi oldalán az elmúlt hónapokban

az ellenzéki TISZA Párttal és annak vezetőivel igen jó viszonyt kialakító színész, Nagy Ervin is.

A színművész azzal kezdte a bejegyzését, hogy „30 éves ismeretségünk Lakatos Márkkal arra kötelez, hogy megnyilvánuljak a vele kapcsolatos ügyben”. Leírta, amennyiben a stylist bűncselekményt követett el, vállalhatatlan a tette, úgy egyértelműen le kell majd vonnia a konzekvenciákat.

„Egy kegyelmi ügytől visszhangos országban az igazság teljes körű feltárása ebben a pillanatban létfontosságú és szimbolikus, akkor is, ha az kegyetlen, fájó, de akkor is, ha általa csak egy ócska karaktergyilkosságra derül fény” – fogalmazott Nagy Ervin, aki ott volt a „gyermekvédelminek” álcázott februári politikai megmozduláson.

Ezt is ajánljuk a témában

Kívánom, hogy a politikai ráhatástól független nyomozóhatóság a legkörültekintőbben járjon el. Kívánom, hogy minden, az ügyben érintett fél bizonyíthassa igazát. Kívánom, hogy az ítélet a társadalom javát szolgálja és iránytű legyen hasonló ügyekben” – fűzte hozzá a színész.

Úgy vélte, míg ez a komplex, minden körülményre kiterjedő nyomozás le nem zárul és fény nem derül az igazságra, addig ő ugyanúgy tekint arra az emberre, a homoszexuális influenszerre, akit 30 éve ismer, mint eddig. „Az igazság mindennél fontosabb, ezt gondoltam egész életemben, ezután sem lesz másképp!” – zárta a bejegyzését Nagy Ervin.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000127
2024. október 27. 23:03
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­é­­k­­­e­­­l­­d­­­ ­a­ ­­s­­z­­­e­x­­i­ ­­p­­­u­n­c­­i­m­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
bagira004
2024. október 27. 23:01 Szerkesztve
Lakatos nyugatra szaladt megfutamodott , kintről pofázik befelé . Pressman mögé bújt , gyáva alak fél. Nem lehetetlen amerikai nagykövet védelmet nyújt.
belabarva
2024. október 27. 22:59 Szerkesztve
Ez a Nagy is benne lehet a pedofil hálózatban? Amilyen aberráltak ez nem kizárt.
zsolti123
2024. október 27. 22:52
Ez is fontos és ide tartozik: Brutális vádak Lakatos Márk ellen: teljes hallgatás az ügyben - Ábrahám Róbert, Lukács Adorján www.youtube.com/watch?v=cI-Bjn2MGnc Gulyás Mártonról kemény szavak hangzanak el a vége felé, de másokról is! Hozzászólások: "Súlyos dolgok hangzanak el benne, de ami ezek mögött körvonalazódik, azt már ki sem merik mondani." "Nem lehet, hogy Lakatos Márk jelenleg a Pressman rezidencia vendégszeretetét élvezi?"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!