Pottyondy Edinának még Lakatos Márk botrányáról is a magyar kormány jut eszébe

2024. október 26. 19:41

Az ügyben nyomoz a rendőrség.

2024. október 26. 19:41
null

Nyitókép: pestisracok.hu

Ahogy arról a Mandineren beszámoltunk, nyomozást indított a rendőrség a Lakatos Márk-ügyben, miután Ábrahám Róbert újságíró iratokat nyújtott be a Fővárosi Főügyészségen a közismert homoszexuális influenszer ellen. Lakatos botrányára a baloldali aktivista, Pottyondy Edina is reagált.

Ezt is ajánljuk a témában

„Az internet egyik pöcegödrében napvilágot látott egy interjú, amit egy közismert propagandista készített. Az interjúban egy kitakart arcú szereplő azzal vádolja meg Lakatos Márkot, hogy prostitúcióra vette rá, amikor még csak 15 éves volt. A kamaszfiú állítólag árvaházban élt a történtek idején. A megrendítő beszámoló után, akármennyi fenntartásom van az interjút készítő személye és szándékai kapcsán, az egyetlen helyes döntés az alapos nyomozás, a megfelelő jogi eljárás” – kezdte Facebook-oldalán az aktivista, aki követeli, hogy a hatóságok lépjenek, és a lehető leggyorsabban tájékoztassák a közvéleményt a nyomozás állásáról.

„Internet pöcegödre”, „közismert propagandista”, „kitakart arcú szereplő”, „állítólag”... 

Miközben Pottyondy Edina volt az egyik szervezője a „gyermekvédelminek” álcázott februári politikai megmozdulásnak, aközben a poszjta elején relativizálni próbál, és eltartja magától az ügyet. A tüntetés másik főszervezője Pottyondy influenszertársa, Osváth Zsolt volt, akit azzal támad Ábrahám, hogy 27 évesen egy 17 éves fiútól kért pornográf képet.

„Ami a személyes rész. Ennek az ügynek az apropóján a propagandista és követői számos helyen és alkalommal szálltak belém, mert szerintük a hallgatásom ez esetben cinkosság. Voltak, akik egyenesen a megverésemmel fenyegettek” – folytatta Pottyondy. 

Végül azt írja: 

Aki gyereket bánt, az égjen pokolban! Rohadjon rá a lakat! Ha bal-, ha jobboldali. Pedofilnak nincs kegyelem.”

„Ha celeb, ha nem celeb. Ha pap, ha nem pap. És az a kormány távozzon, ahol még a kormányzat legelkötelezettebb támogatói sincsenek meggyőződve arról, hogy a gyermekvédelemmel érdemben foglalkoznak.”

Az ügyben kerestük Lakatos Márkot és Osváth Zsoltot is. Amint reagálnak, frissítjük cikkünket.

Pottyondy Edina teljes posztját alább olvashatja el:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

 

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toma78
2024. október 26. 22:27
Nektek kell távozni te rohadt ribanc a mocskos pedofil fajtátokkal együtt.! Nektek itt egy dolgotok van felköpni és alá állni. És vissza adni az embereknek a pénzt amit kicsaltatolk tőlük politikai célokra miközben gyerekeket basztok meg és még ti mertetek bárkit is számon kérni, hogy nem áll mellétek. A mocskos vezéretek is tini lányokat tapizott gyermekes apukaként politikai párt vezetőjeként. Közeleg a vég gyökér állatok 26 ba meg is lesz az ítélethírdetés felettetek!
2024. október 26. 22:24 Szerkesztve
magyarok2026 2024. október 26. 22:19 "Szomorúan teszem hozzá, hogy amikor 150 ezren mentünk ki a Hősök terére, akkor sem történt semmi. "- Tehát ott voltál te is a Hősök terén és tapsikoltál a Lakatosnak és az Osváthnak? Hogy lehet az, hogy nem tettetek feljelentést, miért falaztatok nekik? Hisz egy brancs voltatok, tudnotok kellett volna , hogy kicsodák! Néztétek a videóikat és lelkesen likeoltátok a f@rkaik posztját. Mint ahogy annak is tapsikoltok , hogy Magyar Péter élő adásban nyilvánosan vakargatja a micsodáját.
sexykitty-5000126
2024. október 26. 22:22
🍓 ️ ­­É­­r­t­­­é­­k­e­­­l­d­­ ­a­­­ ­­­s­z­­­e­­x­­i­ ­­­p­u­­n­c­i­­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
kunfia1
2024. október 26. 22:21
Leírnád értelmesen, hogy egy demokráciában miért sittelnének le az igazságért? Valóban elírtam valamit, mert nem 2011től , hanem 2012ben hoztátok azt a BTK-t, amiben lehetővé tettétek 14 éves kortól, akár felnőttel is a beleegyezéses szexet. Nos, mi nem volt igaz abban, amit leírtam? --------- nyomozást indított a rendőrség Mi nem világos te barom? " Értem, engem azért sittelnének le, mert nyomozást indított a rendőrség. Neked se a szomszédod a hülye!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!