A Lakatos Márk-ügy elhallgatása miatt szervez tüntetést Ábrahám Róbert (VIDEÓ)

2024. október 26. 16:32

„Azok a szörnyek, akik a tengerentúlon buknak most le, semmiben sem mások, mint az itthoniak, csak abban, hogy nem voltak annyira pofátlanok, hogy gyermekvédelmi tüntetést szervezzenek” – véli Ábrahám.

2024. október 26. 16:32
null

Nyitókép: pestisracok.hu

Ábrahám Róbert, a Renitens YouTube-csatorna riportere Osváth Zsolt, illetve Lakatos Márk (közismert homoszexuális influenszerek) miatt ment el a héten az ügyészségre – számolt be a Magyar Nemzet.

Ábrahám iratokat nyújtott be a Fővárosi Főügyészségre ellenük. Most szombatra pedig tüntetést szervez a a Batthyány térre, mert állítása alapján a sajtó elhallgatja a Lakatos-ügyet.

Ábrahám Róbert egy hónapja tette közzé azt a videót, amelyben Osváth Zsoltról beszél. Majd e héten töltötte fel legújabb videóját, amelyben Lakatos Márkról esik szó. Ábrahám szerint „azok a szörnyek, akik a tengerentúlon buknak most le, semmiben sem mások, mint az itthoniak, csak abban, hogy nem voltak annyira pofátlanok, hogy gyermekvédelmi tüntetést szervezzenek.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2024. október 26. 19:15
A libsi vagy tolvaj, vagy pedofil, vagy mindkettő. Minél hangosabban libsi, annál nagyobb a valószínűsége.
Szuperszig
2024. október 26. 19:04
A haladó nyugaton sokkal egyszerűbb. Itt van pl Pressmanci nagykövet úrhölgy, aki a a férjével(!) simán lízingelt két finom friss fiúcskát, hogy közösen fürdethessék őket. Senki nem piszkálja őket.
sexykitty-5000126
2024. október 26. 19:01
🍓 ️ ­­É­­r­t­é­k­e­­l­­d­­ ­­­a­­­ ­­s­z­­­e­x­­i­ ­p­­u­n­­­c­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
hunyadyt
2024. október 26. 18:59
Tulajdonképp különösebb meglepetés nem érhetett senkit a hírek kapcsán. Az eddig is köztudott volt, hogy latyakos márk és vv zsolt ratyi. Az, hogy mindkettő jó eséllyel pedofil is azt meg sejthettük. A balosok legendás kettős mércéjét is ismerhetjük. Vannak az ő pedofiljaik, akikről néma csend és hullaszag. meg vannak a mi pedofiljaink (akiknél általában vért izzadnak, hogy valahogy a jobboldalhoz köthessék őket), az pedig a világ botránya. Min tudnánk még csodálkozni, az álszentségük és a gátlástalan pofátlanságuk mindig is határtalan volt, és az is maradt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!