Breaking: nyomoznak a Lakatos Márk-ügyben

2024. október 26. 18:40

A homoszexuális influenszer ellen Ábrahám Róbert nyújtott be iratokat a Fővárosi Főügyészségen.

2024. október 26. 18:40
null

Nyitókép: Képernyőkép / magyarjelen.hu

Ahogy arról beszámoltunk, Ábrahám Róbert újságíró szombaton tüntetést szervezett a Batthyány térre, mivel állítása alapján a sajtó elhallgatja a Lakatos Márk-ügyet. A Renitens YouTube-csatorna riportere Osváth Zsolt, illetve Lakatos Márk miatt ment el a héten az ügyészségre, ahol iratokat nyújtott be ellenük. 

Ezt is ajánljuk a témában

Most kiderült, hogy a rendőrség nyomozást rendelt el Lakatos botrányával kapcsolatban, ismeretlen tettes ellen vizsgálódnak a hatóságok

– számolt be a Magyar Nemzet

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy egy magánszemély által 2024. október 21-én a Fővárosi Főügyészségre tett beadványt a Fővárosi Főügyészség 2024. október 25-én a Budapesti Rendőr-főkapitányságra továbbította, és a BRFK még aznap nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen” – közölte a lap megkeresésére a rendőrség, akik azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy milyen bűncselekmény gyanújával rendelték el a nyomozást.

Az ügyben kerestük Lakatos Márkot és Osváth Zsoltot is. Amint reagálnak, frissítjük cikkünket.

 

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zabszem
2024. október 26. 21:21
Ők voltak a nagy "gyerekvédelmi influenszertüntetésen" a többi balossal együtt hőbörögtek és követelték Novák lemondását! Ugye milyen szép! Ezek a mi nagy "gyerekvédőink"... Hogy az ég nem szakad rájuk.... És itt pofáznak nagy képpel...
wasserwoman
2024. október 26. 21:14
és hallgatnak,mint a nőverő Peti esetében
viator-11
2024. október 26. 21:13
BuzInfluenszer. Pedoceleb. A ballibateista oldalon túltermelés van belőlük. Nem véletlenül. Összenő, ami összetartozik.
sexykitty-5000126
2024. október 26. 20:46
🍓 ️ ­­É­r­t­­­é­­­k­­e­­­l­d­­ ­a­­­ ­­­s­­­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­­p­­­u­n­c­­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!