„Valami mozog a mélyben, formálódik” – Nagy Ervin is ott lesz a „politikamentes” influenszer-tüntetésen

2024. február 16. 11:54

Fontosnak látta tudatni, hogy ő is kimegy a megmozdulásra.

2024. február 16. 11:54
null

Pénteken este a Hősök terén tartanak demonstrációt hazai hírességek, celebek: a szervezők között szerepel a korábbi momentumos Pottyondy Edina, a Való Világban szereplő Osváth Zsolt YouTuber, a Partizán főszerkesztője, Gulyás Márton vagy a Fókuszcsoport podcast két ismert arca. 

Csütörtökön este az ATV megkérdezte Nagy Ervint, aki sosem rejtette véka alá politikai hovatartozását, kimegy-e a demonstrációra; mire a színész elmondta, hogy ha társadalmilag szolidaritást kell vállalni, akkor a belső hangja szólal meg, hogy el kell mennie egy tüntetésre.

Állítása szerint ő nem politikai szekértáborok mentén határozza meg magát, hanem akkor érzi magát elemében, amikor gyámolítani kell valakit, vagy ki kell állnia valakiért. Az ATV kérdésére elmondta: hívószónak érzi azt, ha a gyengét bántják, olyankor úgy érzi, ott a helye.

A legkiszolgáltatottabb embertársainkkal tették azt, amit tettek” 

– fogalmazott a bicskei gyermekotthonban történtekre utalva. 

Nagy Ervin szerint valami mozog a mélyben, formálódik egy újfajta civil öntudat és ennek ez egy kiváló első fellépése lehet. Úgy fogalmazott, a péntek esti egy pártpolitikától független tüntetés lesz,

 „ami majd a Holdról is látszik”.

„Ha szembesült a politika, hogy egy Azahriah azt mondja, hogy gyertek ki a térre, az hány százezer fiatal szavazó, akit már rohadtul nem érdekelnek se a kommunisták, se az, hogy Orbán Viktor hogy szúrja le a malacot; hanem hogy tényleg azt gondolja, hogy vissza kéne vezetni ezt a népet Európába, és az ott lesz azon a téren, mert valaki azt mondta nekik, akit ők idolként tisztelnek, akkor szerintem komoly zavar fog támadni az erőben” – tette hozzá a színész.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

 

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. február 18. 16:59
"Valami mozog a mélyben" Ervinke, ez arra utalhat, hogy a viagrának még nálad is lehet egy bizonyos hatása. De azért vegyél be kettöt belöle. De ettöl eltekintve akciózhatnak, hablatyolhatnak, amit csak akarnak. Ez a szánalmas, gyurcsányista ellenzék egész egyszerüen túlságosan silány, selejtes emberi és politikai kapacitásokkal van felruházva ahhoz, hogy ök az ország számára valamilyen pozitivumot valaha is produkáljanak. GYURMÁBÒL NEM LEHET FÜGGÖHIDAT ÉPÌTENI.
Nimril
2024. február 16. 22:17
Már megint ez a fasz..... jaj.
polárüveg
2024. február 16. 22:10
Erre a mélyben mozgolódásra is van 5 milliárd dollár, mert a Majdanon a fizetett tüntetők között cukorkát osztogató cukrosnéni Nuland asszony már itt járt Budapesten. A majdani forgatókönyvre mondták itt Budapesten: "játszd újra (Uncle)Sam!"
catalina11
2024. február 16. 22:06
A ballibek többek között arról ismerszenek meg, hogy önös érdekeiket mindig hatalmas erkölcsi ködfelhőbe burkolják. Minél nemesebb a cél, világbéke, atommentes föld, kihaló fajok, állati jogok, gyermekszegénység, pedofília, nőellenesség, rasszizmus, antiszemitizmus elleni harc stb, minél nagyobb ERKÖLCSI FELHAJTÁST rendeznek, annál nyilvánvalóbb, hogy még több PÉNZT, BEFOLYÁST, HATALMAT akarnak " Schmidt Mária
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!