Nagy Ervin piros lámpával a fején vizsgálja azokat, akik csatlakoznának Magyar Péter pártjához

2024. október 15. 14:37

Szivárogtatókat és árulókat keresnek. Elég, ha valakinek az apja a Mészáros-csoporthoz kötődött az elmúlt években.... És a pártelnök?

2024. október 15. 14:37

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

A magyarországi politika alapkarakterét akarják megváltoztatni a Tisza Párttal, mert az embereknek elegük van abból, hogy a politikusokat nem lehet számonkérni, és azt gondolják róluk, úgy sem az lesz, mint amit mondanak – nyilatkozta a Népszavának adott videóinterjújában Nagy Ervin. 

Ezt is ajánljuk a témában

A színművész – aki a legnagyobb ellenzéki párt egyik legismertebb figurája – kijelentette, ha politikát ki lehet nyitni és hiteles műfajjá lehet tenni, és ha azt érzik az emberek, hogy a köz ügyeit intézik, és nem kell korrumpálódniuk, önellentmondásokba keveredniük, akkor egyre több, a civil szférából érkező ember fog átjönni a politika területére. 

A rendezni közös dolgainkat miért is lenne a politikusi elit kiváltsága? – tette fel a kérdést.  

Ezt próbálta meg az LMP is – vetette közbe Árpási Bence újságíró. Erre Nagy Ervin kijelentette, nem követte nyomon az LMP szétforgácsolódását, magáról viszont azt állította, ő hiteles, évek óta ugyanazt mondja, kritikus ellenzéki álláspontot képvisel a jelenleg regnáló kormánnyal szemben. Nem középvezető volt egy multinál, aki most elkezdett foglalkozni a politikával, hanem közismert személyiség, mert színész és viszonylag sikeresen űzi a szakmáját. Az LMP viszont nem tudott felépíteni országosan ismert, karizmatikus politikusokat.

Ezt is ajánljuk a témában

Arra megjegyzésre, hogy a Tisza Pártban egyelőre szinte kizárólag Magyar Péter van jelen, Nagy azt mondta, a pártelnök egy őstehetség, egy aszteroida, és neki lesznek még kisebb kísérő bolygói, de ennyi idő alatt nem lehet annyi embert találni, aki hozzá hasonlóan tehetséges.

A színész szerint az építkezés lassabb folyamat, ráadásul 

Rogán Antal meg Kubatov Gábor minden reggel úgy kel, hogy ma húsz embert be kell építeni 

a Tisza Pártba, és így nagyon leszűkül az a kör, ahonnan kiválogathatók a megfelelő jelöltek. Minden pillanatban meg akarják csáklyázni ezt a hajót – fogalmazott. Magát föld alatti HR-esnek tartja, és büszke arra, hogy az általa javasoltak 95 százaléka megmaradt a Tisza Pártnál.

Kijelentette, vannak információs források, amelyekből meg lehet tudni, hogy eddig ki és mit csinált, emellett sokan figyelmeztetik őket bizonyos körülményekre, például arra, hogy az illető apja remek bizniszeket ütött nyélbe Mészáros Lőrinc cégeivel. Közölte, ők alapvetően piros lámpával a fejükön világítva nézik az embereket. De azt is elmondta, sokan csatlakoznak hozzájuk vidéken olyanok, akik 

Magyar Péternek odaadják fideszes párttagkönyvüket, s közlik, mostantól kezdve tiszások.

Ennek ellenére úgy látja, száz embert is küldhet soraik közé a hatalom, akkor sem tudják már megállítani őket, mivel a társadalom mélyebb rétegeiben elindult egy változás.  Úgy véli, az emberekben feltörő „ősfelháborodás” artikulálódik a Tisza Pártban, s ugyan lehet még toldozni-foltozni a jelenlegi rendszert, de ez a dolog már eldőlt, innentől kezdve csak idő kérdése a változás. Nagy Ervin számol azzal, hogy lesznek lejárató kampányok, de szerinte a kocka már el van vetve.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
titi77
2024. október 15. 17:22
inkább a poloska lakcimét írja meg valaki,hogy hazaszállítasam a rokonait,mert elfoglalták a garázsomat. vagy küldje értük az egyik smasszerét. csak akad egy,amelyik éppen nincs sitten.
sexykitty-5000113
2024. október 15. 17:08
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­é­­­k­­­e­l­­d­ ­a­ ­­s­­z­e­x­­­i­­­ ­­­p­u­­n­­c­i­­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
SpaniferRoland
2024. október 15. 17:05
SpaniferRoland 2024. október 15. 16:32 • Szerkesztve Robert-N 2024. október 15. 16:26 nyugizz már le tudod ne türelmetlenkedj ,jön számodra az esti szopás ahogy hozzá szoktálDDDodatipegsz spani bácsihoz a rózsaszin tűlszoknyádban ,letérdelsz a papucsomra,tudod az a narancssárga ami a kedvenced,és jó erősen leszopod a faszom,csak semmi erőlködés ,ahogy tanultadDDDDezután rárajzoljuk a homlokodra a gecimmel a fideszjelet és kiengedlek ugrándozni a játszótérreDDDDha nem bírod ki és már most szopni akarsz írjál vissza nyugodtanDDDDD
SpaniferRoland
2024. október 15. 17:05
2024. október 15. 16:35 • Szerkesztve Robert-N 2024. október 15. 16:33 ha nem bírod ki és már most szopni akarsz írjál vissza nyugodtanDDDDD DDDDDcsak nem bírja kiDDDDDne légy türelmetlenDDDD erre robert a köcsög:ez kurva jóDDDDD "Én olyan nyugodt vagyok, hogy te el se hiszed. " tudom ,hogy az vagy mindig az szoktál lenni este, csak itt vagy ilyen ingerültDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!