Eltűnt Magyar Péter leghangosabb támogatója

2024. szeptember 24. 19:07

A korábban a kormányellenes tüntetések egyik legismertebb arca, Nagy Ervin az utóbbi hónapokban elmaradt a Tisza Párt elnöke mellől.

2024. szeptember 24. 19:07
null

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Mint ismert: Nagy Ervin színész az utóbbi években a politikai szereplés terén is gyakran hallatott magáról. Bár az általa fellépésekkel is támogatott 2022-es , Gyurcsány Ferenc vezette baloldali összefogás látványos vereséget szenvedett, 

Nagy az elsők között volt, akik átálltak a baloldal új messiása, Magyar Péter mellé

írja a Magyar Nemzet.

A korábban a kormányellenes tüntetések egyik legismertebb arca az utóbbi hónapokban elmaradt a Tisza Párt elnöke mellől.

A magát magyar Brad Pittnek nevező férfi homokzsákpakolást sem imitált, mint Petya. Pedig korábban minden percet együtt töltöttek” – írta ennek kapcsán közösségi oldalán Bohár Dániel. 

Ez a hirtelen fordulat sokakban felveti a kérdést: 

mi lehet az oka ennek az eltávolodásnak?

Emlékezetes lehet olvasóinknak az is, hogy Azahriah is élesen kritizálta Nagy Ervint, mondván: „Ha a társadalmi tudat, amely bennem van, azt érezné, hogy ez a jó út, akkor csinálnám, de abban a formában például, ahogy Nagy Ervin csinálja, nem. Nekem mint előadónak, zenésznek nem szabad minden egyes platformon, mindenáron, mindennap a politikát nyomni az emberek fejébe, nem ez a hivatásom.”

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szilvarozsa
2024. szeptember 24. 21:13
A mór megtette kötelességét, a mór mehet .... a picsába!
totumfaktum-2
2024. szeptember 24. 20:39
Kiképzésen van?
Shywalker_bp
2024. szeptember 24. 20:33
Ervin szakmai féltékenységből maradt a háttérben. Peti jobban játszta a szerepet.
zrx8
2024. szeptember 24. 20:30
Iszik ez a magyar Brad Pitt rendesen ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!