Világhírű támogatót kapott Nagy Ervin, de ez a forgatókönyv a mélybe lökné Magyar Pétert

2024. szeptember 11. 11:59

Taylor Swift döntése indította el a lavinát: Matt Gaetz szerint az a legjobb forgatókönyv, ha a liberálisok a művészetért és a zenéért, a konzervatívok a törvényekért és a politikáért felelnek.

2024. szeptember 11. 11:59

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Egyre több reakció érkezik arra a hírre, hogy Taylor Swift a macskája társaságában bejelentette, Kamala Harrist támogatja az amerikai elnökválasztáson. A világsztár énekes azzal magyarázta döntését, hogy Harris szerinte azokért a jogokért és ügyekért küzd, amikben ő is hisz. Posztjában dicsérte Harris alelnökjelöltjét, Tim Walz minnesotai kormányzót is, amiért évtizedek óta kiáll az LMBTQ-jogok mellett.

Az egyik floridai republikánus képviselő, Matt Gaetz a Reuters cikke szerint úgy reagált:

Imádom a munkásságát, de azt szeretem, ha a liberálisok a művészetért és a zenéért, a konzervatívok a törvényekért és a politikáért felelnek.

Harris és Donald Trump éjjeli vitáján egyébként Taylor Swiftről nem, Orbán Viktorról viszont beszéltek az elnökjelöltek.

Magyarországon sem ritka, hogy művészek, énekesek vagy színészek kiállnak egyes politikusok mellett. Van erre példa a jobboldalon is, és a balon is: Magyar Pétert például Nagy Ervin és Rost Andrea is nyíltan támogatja.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2024. szeptember 11. 22:12
Hülye ez a képviselő, a libsik a művészeten keresztül mérgezik a fiatalokat.
szarvasbika
2024. szeptember 11. 16:51
Akkor most Swift kisasszony támogatja Nagy Ervint...? És ettől bukik a Petya? Hjajj... már megint micsoda címet adtunk a cikknek!
kobi40
2024. szeptember 11. 16:40
Ripacs-Nagy Ervin mióta művész?!
nebulo15
2024. szeptember 11. 16:18
Már csak egy kérdés van ki a hülye ? Aki nem érti (jómagam) pontosan ki a világhírű támogató...., vagy aki írta ezt a cikket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!