A macskájával pózoló Taylor Swift bejelentette: Kamala Harrist támogatja

2024. szeptember 11. 07:12

Az énekesnő „harcosnak” nevezte demokrata elnökjelöltet.

2024. szeptember 11. 07:12
null

Nyitókép forrása: Taylor Swift Instangram-oldala

Az amerikai énekesnő, Taylor Swift bejelentette, hogy a 2024-es elnökválasztáson a „harcos” Kamala Harrist támogatja. Az énekesnő az elnökjelölti vita után jelentette be Instagramján

Kamala Harrisre és Tim Walzra fogom leadni a szavazatomat a 2024-es elnökválasztáson”.

Swift azzal magyarázta döntését, hogy Harris szerinte azokért a jogokért és ügyekért küzd, amikben ő is hisz, és amik egy „harcost igényelnek”. Bejegyzésében továbbá Swift „biztos kezű, tehetséges vezetőnek” nevezte Harrist, és mindezt a gyerektelen nő egy olyan képpel illusztrálta, amelyen macskáját tartja a kezében, finoman reagálva Trump alelnökjelöltjének korábbi megjegyzésére a „gyerektelen macskás nőkről”

Posztjában dicsérte Harris alelnökjelöltjét, Tim Walz minnesotai kormányzót is, amiért „évtizedek óta kiáll az LMBTQ+ jogok és a nők saját testükhöz való döntési joga mellett”. 

Swift ezzel csatlakozott azokhoz a hírességekhez, akik nyíltan támogatják Harrist. Ebben a csoportban van George Clooney, Olivia Rodrigo, John Legend és Spike Lee is. Ugyanakkor Trump oldalán is állnak már olyan hírességek, mint például Amber Rose, Hulk Hogan vagy Elon Musk.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2024. szeptember 16. 10:41
Ezek a támogatók kis gázsiujak lehetnek. Vagy nem olvasták kamala programját az adókról. Menekül a tőke amerikából. Jó lenne kihasználni. Jöhetnek palagáz szállító hajókat építeni mohácsra.
Nasi12
2024. szeptember 16. 10:28
Innen jött hát Trump macskaevős Haitiak bemondása az elnökjelölti vitán. Eddig nem értettem.
fater0921
2024. szeptember 11. 22:31
Ez ugyanolyan barom, mint akire szavazni akar. Ez hülye szőke picsa, a másik hülye nigger picsa!!!!!!!!!!!!
Takagi
2024. szeptember 11. 17:35
Hollywoodi drogos tátogó liba. Nyal,mert akkor dobják a kukába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!