Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Nagy Ervin továbbra is odavan Magyar Péterért, szerinte „kurva szexi”, amit csinál

2024. július 01. 10:43

Lelkes interjút adott a színész, aki nem ugrana el a miniszteri poszt elől.

2024. július 01. 10:43
null

Nyitókép forrása: Képernyőfotó

Interjút adott a 444-nek Nagy Ervin, amiben Magyar Péter dicsőítésén túl miniszteri ambícióit is megerősítette. A színész a lapnak többek között arról is beszélt, ő nem vett részt azon a bizonyos pesti éjszakán, amelyen Magyar Péter jó pár emlékezetes botrányt okozott.

Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: botrányosan viselkedett Magyar Péter, biztonsági őrök vezették ki egy szórakozóhelyről péntek hajnalban. A politikus balhéjáról megrázó videók kerültek elő, a Tisza Párt alelnöke a szemtanúk szerint még a szórakozóhely előtt is folytatta ámokfutását. Ezzel kapcsolatban keresték a rendőrséget és a Tisza Pártot is. Magyar Péter a Facebookon reagált a történtekre, a BRFK sajtóosztálya pedig azt írta, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak.

A színész szerint ha ő is Magyar mellett lett volna azon a bizonyos éjszakán, akkor elejét tudta volna venni az eseményeknek. Ő ugyanis „békítő rugó” tud lenni, kellő határozottsággal képes moderálni a szélsőségessé váló helyzeteket is, így végül is már bánja, hogy aznap este nem tartott Magyar Péterrel.

Bár Nagy Ervin lenne miniszter Magyar Péter kormányában, igazából nem ismeri a potenciális leendő főnökét. Mint magyarázatként elárulta: ilyen tempó mellett, bár már hónapok óta dolgoznak együtt a Tisza Párt politikusával, csak

most kezdenek olyan dolgokról beszélgetni, amelyekről emberek akkor szoktak, amikor összehaverkodnak

 – mondta a színész, majd hozzátette, hogy Magyar „olyan ritmust diktál, hogy azután csak szalad az ember és megpróbál valahogy csatlakozni”.

Mindazonáltal a rajongása töretlen Magyar Péter iránt:

Olyan váratlan, mint egy jó színész, vagy egy jó csatár. És ez kurva szexi.

Az emberek pedig rettentően hálásak, hogy 15 év apátia után végre testközelből nézhetnek egy tehetséget, ott ahol eddig olyanokról volt szó, hogy mondjuk Mesterházy Attila vagy Kövér László levágatta-e a bajuszát.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-104
2024. július 02. 17:02
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­é­­k­­e­­l­­d­ ­­a­ ­s­z­­­e­­x­­­i­­­ ­­­p­u­­n­­c­­i­­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
szárazkilences
2024. július 02. 08:39
A Valami Amerika 3. Rezsójától valljuk be nem meglepő kijelentés.
sternerregnix
2024. július 01. 18:48
Ez buzi...
polárüveg
2024. július 01. 18:37
Valahogy egy bajuszlevágás ezerszer szimpatikusabb, mint egy lokálbeli örjöngés során telef....ott nadrág. Kár, hogy nem volt ott az Ötkertben a megboldogult Latinovits. Mert ahogy életében megtette, úgy esetleg itt is rászólt volna a főszereplőre: Itt emberek szórakoznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!