Ábrahám Róbert: Újabb videó jön!

2024. október 27. 16:51

Megyünk tovább! – üzente a Renitens YouTube-csatorna műsorvezetője.

2024. október 27. 16:51
Ábrahám Róbert

Nyitókép forrása: Facebook

Ábrahám Róbert a közösségi oldalán vasárnap délután megígérte, pénteken (november 1.) újabb videóval jelentkeznek. A Renitens nevű YouTube-csatorna műsorvezetője Osváth Zsolt és Lakatos Márk homoszexuális influenszerek miatt ment el a héten az ügyészségre, ahol több vallomást is leadott súlyos szexuális bűncselekmények gyanújáról. Majd szombaton demonstrációt szervezett Lakatos lakása elé, mégpedig a Batthyány térre, amelyre több százan mentek el. Az influenszer vasárnap délelőtt törte meg a csendet.

„A közösségi médiában, illetve egyes sajtóorgánumokban megjelent rágalmazásokat a leghatározottabban visszautasítom”írta bejegyzésében.

Az ügy kirobbantója, Ábrahám Róbert azt írta még az oldalán, „…legkevésbé sem hat meg. Senki nem idióta. Ha tegnap nem fostak volna be a gyermekvédő influenszerek meg a sajtójuk, akkor még egy semmitmondó közlemény sem került volna ki hat nap után. Sőt ugyanúgy hírzárlat lenne. Öt napig hallgattak és töröltek, a hatodikon pedig elkezdtek szervezkedni.

Mindenki tudja, hogy hatalmas erőtér az, ami mögöttük áll, de túl nagy tétje van annak, hogy ne göngyölítsük ezt fel. Megyünk tovább!”

A hatóságok mindenesetre már nyomoznak. A Renitens műsorvezetője által leadott információkat az ügyészség a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz továbbította, ahol október 24-én nyomozást indítottak ismeretlen tettes ellen.

„Tájékoztatjuk, hogy egy magánszemély által 2024. október 21-én a Fővárosi Főügyészségre tett beadványt a Fővárosi Főügyészség 2024. október 25-én a Budapesti Rendőr-főkapitányságra továbbította, és a BRFK még aznap nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen” – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

További cikkeink:

Ki is az a Lakatos Márk, aki miatt utcára vonultak az emberek?

Botrány a baloldalon: megszólalt az egyik ellenzéki párt Lakatos Márk ügyében

Pottyondy Edinának még Lakatos Márk botrányáról is a magyar kormány jut eszébe

Mérő Vera is megszólalt Lakatos Márk és VV Zsolti botránya kapcsán: „egy 17 éves kamasz nem kisfiú”

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magyarok2026
2024. október 27. 19:26
magyarok2026 Ízisz 2024. október 27. 19:25 A rostás cigany pogromot hirdetett Lakatos háza elé ahová a habzó szájú beuszított fajtád őrjöngve ment, miközben semmi bizonyíték nincs semmire!
FeketeFehér
2024. október 27. 19:24
Ábrahám Robi youtuberként elképesztően tehetségtelen. Két videoba néztem bele, alapvetően hosszúan kiabálósan semmitmondó volt mindkettő. Ábrahám mintha abban hinne, hogy ha nagyon hangosan ordibál mindenkivel, akkor igaza lesz. Ja, és egyik videójának sincs se értelmezhető eleje, se értelmezhető közepe, és főleg nincs értelmezhető vége. A puszta indulat, semmi más. Persze, elmegy ez a milliónyi hülye youtube csatorna között, csak szerintem ez végtelenül gyönge produkció.
ribizli-2
2024. október 27. 19:07
Alföldi már írja a könyvét. Hűvösvölgytől Újlipócián át Thaiföldig címmel
sexykitty-5000126
2024. október 27. 19:04
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­­k­­­e­­l­­­d­­­ ­a­ ­s­­­z­e­­­x­­­i­­ ­­­p­­­u­­n­­c­i­­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!