A rágalmakat a leghatározottabban visszautasítom

2024. október 27. 11:53

Hiszem, hogy az igazság mindenki számára nyilvánvalóvá válik.

2024. október 27. 11:53
null
Lakatos Márk
Lakatos Márk
Instagram

Nyitókép: Képernyőkép / Mandiner.hu

„Az elmúlt napokban olyan súlyos és alaptalan vádak célpontjává váltam, amelyek teljesen ellentétesek mindazzal, amit képviselek. A leghatározottabban visszautasítom ezeket az állításokat.

Mivel állítólag büntetőeljárás indult az ügyben ismeretlen tettes ellen, a hatóság kérdéseire készséggel válaszolok, velük teljes mértékben együttműködök.

A közösségi médiában, valamint egyes sajtóorgánumokban megjelent rágalmazásokat a leghatározottabban visszautasítom.

Hálás vagyok azoknak, akik ebben a nehéz időszakban mellettem állnak és bíznak bennem. Hiszem, hogy az igazság mindenki számára nyilvánvalóvá válik.”

***

Ezt is ajánljuk a témában


 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000126
2024. október 27. 15:24
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­é­­k­­e­­l­­­d­­ ­­a­­ ­­s­z­e­­­x­i­­­ ­­­p­u­n­­c­­i­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
becenev
2024. október 27. 15:21
A lényeget nem írta meg: melyik orszagban tartozkodik éppen? Ez elmondana mindent: ha nem Magyarországon, akkor nincs esély arra, hogy Robi benézett valamit, minden szó igaz…
iceman-982
2024. október 27. 15:10
Péntekre új videót ígér Robi "Ma délelőtt arról értesítettek, hogy nagyon rossz néven vették bizonyos körökben, hogy egy fontos figurát be kellett áldozniuk és első körben megpróbálják minimalizálni a károkat, második körben pedig megállítani bármi áron. A legkevésbé sem hat meg. Senki nem idióta. Ha tegnap nem fostak volna be a gyermekvédő influenszerek, meg a sajtójuk, akkor még egy semmitmondó közlemény sem került volna ki 6 nap után. Sőt, ugyanúgy hírzárlat lenne. 5 napig hallgattak és töröltek, a 6.-on pedig elkezdtek szervezkedni. Mindenki tudja, hogy hatalmas erőtér az, ami mögöttük áll, de túl nagy tétje van annak, hogy ne göngyölítsük ezt fel. Megyünk tovább! Pénteken pedig újabb videó érkezik!"
mnmn
2024. október 27. 15:06
"sajtóorgánumokban megjelent rágalmazásokat a leghatározottabban visszautasítom." Az mintha kimaradt volna, hogy be fog perelni mindenkit. Vehetjük ezt olybá, hogy talán mégis csak van némi alapja a híreknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!