Bocs, nincs egy kis apród? Mozgalomra kéne! Meg egy kis kaviárra!

2024. január 09. 06:22

Nem vicc: a Gólyában hétfő este Marxot éltető Kommunista Mozgalmi Filmklubot tartottak. Hiába, a forradalom permanens, de azért időnként meg kell állni, hogy megünnepeljük önmagunkat.

2024. január 09. 06:22
null
Veczán Zoltán

Itt az új év, s nem köszönthet be új év Nemzetiszocialista Mozgalmi Filmklub nélkül!

Hétfőn szeretettel és tiszta vérvonallal várnak minden érdeklődő árját a Héjába,

ahol nem mást vetítenek, mint a Jud Süßt, a nagyszerű Veit Harlan rendezésében.

A filmvetítés egyszerre ígérkezik tanulságos és szórakoztató időtöltésnek, Joseph Süss Oppenheimer életét mutatja be, aki egyszerű, ám élelmes és velejéig gonosz zsidó kereskedőből felkapaszkodva a württembergi herceg pénzügyi főtanácsosa és kegyence lett.

Az ő történetén keresztül minden bajtárs és bajtársnő megismerheti a cseppet sem oktrojált valóságot, miszerint az asszimiláns zsidó is veszélyes,

illetve hogy csak a zsidók zsarnokságának megtörésével lehet változást elérni. Jelszó: döntsd a zsidó tőkét, ne siránkozz!

Mielőtt bárki azzal vádolná a Héját, illetve a fenti eseményeket odaszervező Tudatos Akvárium Klubot, hogy bármiféle kirekesztés zajlana itt, fontos leszögezni: 

a Héja mindenki számára kitárja az osztrák bajszos-szárnyas kaput, akit érdekel a mozgalom, és gyűlöli a zsidórendszert, vagyis a kapitalizmust.

Itt nem kell félnie senkinek, sokszínű a társaság, bárkit befogad, legyen akár nemzetiszocialista, fasiszta, falangista, nyilas, klerikofasiszta vagy akár kaszáskeresztes.

A Héjában egyébként is rendkívül jó és önellentmondásokat nélkülöző programok várják még a bajtársakat, például lehet különféle Tubi alapú koktélokat kóstolni

Idd ki az összes zsidót!” jeligére.

A január különösen ígéretes, mert lesznek különféle workshopok, például tudatos árja operatőrképzés („Kamerádok! A kamerád ok?”). Nemzetiszocialista színelmélet alapján nemzetközösségi divatbemutatóra is sor kerül bajtársnők („A szépségek árja”) és bajtársak („Fajkakasok és fajnokok”) részvételével.

A fajelmélet és fajgyakorlat jegyében a ráérős bajtársak testedzéssel dönthetik a zsidó tőkét,

egymás után négy szombaton pedig a Hamász fegyveres szárnyának szabadságharcosaival találkozunk, akik egyikét-másikát Kondás Marci Shutzstaffel című podcastjából már mindannyian ismerhettek.

És ami még fontosabb, adakozni is lehet, hiszen

a Kristályéjszaka során a lincselésben megsérült öklű és térdű bajtársak leszármazottai kutyáinak az unokaöccseinek sorsáért minden nemzetiszocialista felelősséggel tartozik.

Előre a végső győzelemig!

*

...még szerencse, hogy mindez csak egy rossz vicc. Épeszű ember nem szervezne ilyen találkozókat, nem éltetne szélsőséges, milliók kiirtásáért felelős eszméket ennyire pofátlanul nyíltan, nem pózolna molyirtószagú pártzsargonnal és pártszlogenekkel, de ha mégis megtenné, legalább nem gondolná mindezt trendinek 2024-ben.

Ja de, mégis: a Gólyában, ahol egyik nap (január 8-án este, egészen pontosan)

elvtársazós felhívással Marxot éltető Kommunista Mozgalmi Filmklubot tartottak,

a másik nap pedig különféle japán csúcsgineket kóstolhatnak majd az elnyomott elvtársak, elvtársnők és nonbinárék.

S nem mellesleg ott, ahol nem oly’ rég a Telex ünnepelte harmadik születésnapi buliját.

Hiába, a forradalom permanens, de időnként meg kell állni, hogy megünnepeljük önmagunkat.

Majd elfelejtettem, nincs egy kis apród? Szabad sajtóra meg mozgalomra kéne…

(Nyitókép forrása: Magyar Nemzeti Múzeum )

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ez D-dúr és e-moll
2024. január 09. 12:42
"Ad majorem Dei gloriam ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. január 09. 07:54 Korán van még az iróniához?" Olvasd végig a kommentsort és látni fogod, hogy milyen jól működik az az irónia! Veczánnak fingja sincs az "eccerű" emberekről, így azt sem tudja felmérni, hogy milyen károkat tud okozni.
Ez D-dúr és e-moll
2024. január 09. 12:38
"Karvaly ---> Fegyenc8 2024. január 09. 09:12 Francokat ex-miépes. Ő az a balos, aki annak idején ellopta bbjnick accountját." Fel nem foghatom, hogy miért iszol, ha ilyen rosszul bírod!
Ez D-dúr és e-moll
2024. január 09. 12:35
"Fegyenc8 Ez D-dúr és e-moll 2024. január 09. 08:06Ezt a hülye dumát! Sokat gondolkodsz rajta, hogy mentegethnéd az elvtársaidat? Marx neve akkor hívószó ha valaki teljesen agyhalottként nem ismeri a kommunizmus rémtetteit. És nem, kurvára nem érdekel Hitler emberi arca, ahogy Kádáré vagy Sztáliné sem. A NatGeon egyáltalán nincs Hitlert tömjénező film, ne csúsztass." 1. Frankón agyhalott vagy! A HírTV-n hetente vetítik a Szélesvásznú Történelem-sorozatban a legeszementebb kommunista propagandafilmeket, azokon nosztalgiázik az összes orbánhitű nyugger, de a marxista mételyt az hozza vissza Magyarországra, ha egy filmklub-vetítésen húszan megnézik Az ifjú Karl Marx című, 2017-ben forgatott francia-német-belga játékfilmet Marx és felesége megismerkedéséről... 2. Miből gondolod, hogy Az ifjú Karl Marx tömjénező film? Láttad? Ott voltál a Gólyában? :-) Ami pedig az ism. terj csatornák műsorát illeti: láthatólag fogalmad sincs azokról (sem).
nemecsekerno_007
2024. január 09. 10:11
Kommunista romantika. Baszd meg, ez hihetetlen. 30 évvel a kommunizmus bukása után. A Vörös föld c. magyar filmet vetítsék ezeknek a neomarxista idiótáknak baszd meg. Abból talán megértik, milyen volt a szocializmus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!