Bennfentes: 4,5 milliárd forintnyi EU-s támogatást zsebelt be egy politikus és holdudvara

2021. július 19. 13:52

Újabb részletek derültek ki a korábban már emlegetett politikusról.

2021. július 19. 13:52
null

Az Anonymus-álarcos alak vasárnap ígérte azt, hogy leleplez egy politikust, aki állításuk szerint "kétszínű volt, kettős játékot játszott, mint amikor a szurkoló mindkét oldalra fogad".

Az álarcos figura ígéretéhez híven hétfőn újabb videóval jelentkezett

A bennfentes.net által közzétett videón ismét egy Anonymus-álarcos alak jelenik, a felvételen azt mondja: nem fog még senki sem címlapra kerülni, de annyit elárult: a politikus és a hozzá kapcsolható cégek négy és fél milliárd forint európai uniós támogatást és 300 millió forintnyi állami támogatást nyertek el.  "Jó dolguk van a politikusoknak! De ki lehet ő? Ha eltaláltátok, újra jelentkezem!" – hangzik el a videóban.

A videót itt lehet megtekinteni:

Nyitókép: YouTube

Összesen 363 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pista6
2021. július 21. 18:14
Ja és arra hogy: "Nyilván, ha lehetne kamusztorikat írogatni szabadon bizonyíték nélkül" Mit is csinál az ellenzék?
artfx
2021. július 20. 13:12
"Ha tudsz vmi törvénytelenségről, állampolgári kötelességet a hatóságok tudomására hozni azt -különben bűnrészessé vagy bűnsegéddé válsz..." haha, te aztán hatalmas jogász vagy, hallod :) A feljelentés elmulasztása csak nagyon korlátolt körben számít bűncselekménynek (pl. állam ellenes tevékenység, vesztegetés körében). Ez, az egyes tényállásoknál van nevesítve a Btk.ban. Még egy apróság. Nem minden jogsértés bűncselekmény. De hagyjuk, ehhez már ostoba és műveletlen vagy, hogy megértsd. Maradjunk annyiban, hogy ezzel nagyjából le is írtad, hogy milyen tudásszinten vagy. Innentől azt javaslom, kezdjed meg a felzárkózást. Olvasni, olvasni, olvasni. Bár kérted, hogy mondjam meg, szerintem nem ideális kezdő anyag. (olyan tökkelütöttnek, aki azt hiszi, hogy bűnsegéd az, aki jogszabálysértést nem jelent be, ez kimondottan mélyvíz). De azért itt van a törvény, googlizd be: 2010. évi CLXXXV. törvény a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról Bende Balázska akciója kapcsán a Médiatanács széttárta (fideszes) karjait, azt mondta, hogy nincs semmi látnivaló.
artfx
2021. július 20. 11:18
Most valami döbbeneteset fogok mondani. A fideszes törvények alapján a közmédia köteles pártoktól függetlenül működni. " választói felhatalmazást adtak arra, hogy meghatározhassák a közmédia jellegét." Nem érted, törvényellenes, ami ott folyik. https://www.szabadeuropa.hu/a/szerkesztoi-utasitas-a-koztevenel-ebben-az-intezmenyben-nem-az-ellenzeki-osszefogast-tamogatjak-mtva-fidesz/30940923.html Ez egy hangfelvétel, amin a disznó Bende Balázs kibaszással fenyegeti a dolgozóit, ha nem elég pártos a műsor. Szégyen....
geyza1947
2021. július 20. 09:40
Ez a fidesz által bedobott fércmű ami arra lenne hivatva, hogy tereljen az egyre több botrányukról !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!