Egy rejtélyes videó azt ígéri, hogy lebuktat egy kétszínű politikust

2021. július 18. 16:35

Motoros futárral érkezett meg egy fehér pendrive, rajta a rejtélyes videó, amin egy Anonymus-maszkos alak egy üzenetet olvas fel.

2021. július 18. 16:35
null

Az Anonymus-álarcos (amely maszk a V mint Vérbosszú című film főhőséről is ismerős lehet) alak azt ígéri, hogy leleplez egy politikust, aki kétszínű volt, kettős játékot játszott, mint mikor a szurkoló mindkét oldalra fogad.

Nyitókép: Részlet a videóból

Összesen 237 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dedegarancia
2021. július 19. 14:56
Hát ez nagyon gyenge!Kisdedóvó. Nekem is volt egy ilyen csapatom,a fekete kéz bandája.Rogyasztó ez a mélység!
filamer
2021. július 19. 14:37
A zsinagóga pénztárosa egy fillér nélkül maradt Hirdetés A zsinagóga pénztárosa egy fillér nélkül maradt, így nem tudta segíteni a rászorultakat. A perselybe már egy jó ideje senki sem tett pénzt. Ezért a zsinagóga ajtajára kitett egy öles betűkkel írt hirdetményt: Egy nős férfi a gyülekezetünkből intim kapcsolatot tart fenn egy hajadonnal. Ha holnap reggelig nem találok a perselyben egy 100 dolláros bankjegyet, kénytelen leszek felfedni a nevét a gyülekezet előtt Másnap reggel a perselyben talált három tucat 100 dolláros bankjegyet, és egy 50 dollárosat, egy cetlivel: Adjál még egy napot, hogy össze tudjam kaparni a többit. talán ez a pokoli ügyvéd is így gondolja az elmaradt gázsi miatt ?
filamer
2021. július 19. 14:25
idegen karaktereket tartalmaz...(na)
kronosz85
2021. július 19. 13:53
https://www.youtube.com/watch?v=IJE6kHxM_ek Csak megjött, de hát eddig semmi kirívó..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!