Takarítsák el a gusztustalan, kegyeletsértő bombás plakátokat a magyar utcákról!

2022. november 16. 19:28

Elég volt a Fidesz hazugságaiból!

2022. november 16. 19:28
null
Gelencsér Ferenc
Gelencsér Ferenc
MTI OS

„Ez a valóság a szomszédunkban! Emberek százai, ezrei halnak meg. Vannak, akik a fronton, mások a hátországban, a tegnapihoz hasonló támadásokban veszítik életüket. Számukra a bombák nem undorító kommunikációs szimbólumok, hanem a gyűlölet pusztító valósága.

Ezeknek és a tegnap Lengyelországban becsapódott rakéta fényében kiváltképpen el kellene tüntetni a kegyeletsértő kormányzati plakátokat.

Nekünk, jóérzésű magyaroknak a részvétnyilvánítás mellett egyetlen gondolatunk lehet: takarítsák el a gusztustalan, kegyeletsértő bombás plakátokat a magyar utcákról.

Ne gyalázzák tovább a háború valódi áldozatainak emlékét, ne hergeljenek és ne uszítsanak!

Elég volt a Fidesz hazugságaiból.”

Nyitókép: Képernyőfotó

Kegyetlenül beleszállt a Momentumba az Amerikai Népszava

„A Jobbik ideológiája felé nyitottságot nevezi a Momentum elnöke sokszínűségnek" címmel jelent meg cikk az Amerikai Népszavában. A lap arra reagált, hogy kedden Stummer János , a Jobbik volt országgyűlési képviselője bejelentette, csatlakozik a Momentum Mozgalomhoz. Stummer János volt jobbikos politikus a Facebook-oldalán jelentette be, hogy belép a Momentumba.

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. november 17. 15:35
A Gazprom legvidámabb barakkja..:(
Szerintem
2022. november 17. 10:45
"Ezeknek és a tegnap Lengyelországban becsapódott rakéta fényében kiváltképpen el kellene tüntetni a kegyeletsértő kormányzati plakátokat." Az ukrán támadás egy NATO ország ellen, mennyiben írja felül a szankciók hatását Európára?
Agnieszka
2022. november 17. 08:37
Ez a kegyelet-sértő bomba, mint kommunikációs innováció, cca. a szellemi csúcsteljesítményük, mely egyben lelkük hű tükre. Azért régebben egy ilyen válogatott, mint a szerencsétlen rollermiosó, meg ez a kegyelet szakértő, nem beszélve a Berg-Csatka házaspárról nem tudott fényesen megélni a produktumából.
extraterrestrial
2022. november 17. 08:17
Klasszikus ukrajnai arca van
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!