Sokkal rosszabb történt Európával, mint a gender meg a bevándorlás

2022. július 18. 19:13

Nincs pénze.

2022. július 18. 19:13
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Nincs más hátra, hogy a bőrötökön érezzétek: ha itt maradunk, hatszoros gázár lesz, meg nyolcszoros áramár. Meg háborús helyzet. Meg élelmiszerhiány. Akkor majd ti magatok fogjátok követelni a kilépést. Sőt könyörögni fogtok, hátha a Kelet befogadja nyugatra szakadt kipcsak testvéreit.

És ha kegyesen dobják nekünk a mentőövet, még azok is megkönnyebbülten sóhajtanak fel, akik egy éve még az utcára mentek volna emiatt. Mert szembesültök azzal, hogy sokkal rosszabb történt Európával, mint a gender meg a bevándorlás: nincs pénze.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. július 19. 11:39
Legalább nem engedte az unió felvenni a hitelt. Nem adta oda. Nem kell fizetni.
kaffogó hebrencs
2022. július 19. 08:19
Hogyne lenne pénze. Háromszoros áron vásárol olajat, mint eddig, csak ne orosz legyen a forrása. Sosem volt még ennyi felesleges pénze a nyugatnak.
Trombitás Keresztély
2022. július 19. 03:26
Akkor siessetek Kínába vagy Indiába míg nem késő. Nem kell vízzel, gázzal, árammal bajlódni. Lehet a természetben vécézni, és tehéntrágyával fűteni. A pénzzel se kell bajlódni: ha egész nap húzzátok a riksát, meglesz a betevő tányér kukorica málé a nap végére!
Teréz A Piréz
2022. július 18. 22:43
Na, fölfogjatok lassan, libsik, vagy térjünk vissza rá Karácsonykor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!