Ha szabadna kérdeznem, pontosan milyen tisztogatásra tetszenek gondolni?

2022. június 10. 15:44

Kincső mind a 24 évével vitatkozGATás helyett rámutat az Egyetlen Helyes Megoldásra.

2022. június 10. 15:44
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Ha szabadna kérdeznem, pontosan milyen tisztogatásra tetszenek gondolni? Erdélyben valaki brutálisan meggyilkolta a barátnőjét, ezért állítsák falhoz mindazon férfiakat, akikről nem ad ki igazoló jelentést a Patent egyesület, vagy nem tudják bizonyítani, hogy elvégeztek egy genderkurzust a CEU-n? Vagy hogy is kell ezt érteni?

Vagy azt, hogy legyen már vége a vitatkozGATásnak? Micsoda fölháborító dolog, hogy embereknek véleményük van, és ezt igyekeznek a másik tudomására hozni, ahelyett, hogy alávetnék magukat a cikkszerző Kincső iránymutatásainak, aki – ha jól tippelem – mind a 24 évével vitatkozGATás helyett rámutat az Egyetlen Helyes Megoldásra, és a Cancel Culture nemes eszméje jegyében eltörli a Föld színéről, ami neki nem tetszik. Csak akkor lesz szíves azt is közölni, hogy ezt a tisztogatást miként kell következetesen végigvinni.

Itt van például a legborzasztóbb: ma meghalt az a négyéves kislány, akit nyolc óra hosszáig az óvodai buszban felejtettek. Akkor most tizedeljék meg a buszsofőröket? Szereljenek innentől nyomkövetőt minden gyerekre? Vagy felejtsük el, mert ebből a felfoghatatlan esetből nem lehet moralizáló egyben arrogáns dolgozatokat írni? Egyáltalán akad még olyan szemináriumi, ngo-s tudálékoska, aki nem húzott le még egy bőrt Molnár Beáta értelmetlen haláláról? Hányan nem helyezték még magukat a valódi áldozat helyett áldozati szerepébe? Hogy azután ezt a pózt fölhasználva nekiessenek…”

Nyitókép: Mérce.hu

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sosemvolt
2022. június 12. 12:39
Én elolvastam a Mérce cikkét. https://merce.hu/2022/06/10/mikozben-a-cancel-culture-rol-vitatkozgatunk-megint-meggyilkoltak-egy-not/ Egy emancipunci szánalmas vagdalkozását olvassuk. Mindenki hibás, mert egy nő az áldozat. A tettesek nőgyűlölők, pedofilok. A megelőzést követeli. Miért is felejti el, hogy a hozzá hasonlók hozták a törvényeket, hogy amíg vér nem folyik a rendőrség nem avatkozhat be, mert mindenkinek jogai vannak. Valamiért elfelejti, hogy férfiak is vannak a meggyilkoltak között. Ja, hogy szerinte a férfiak nem számítanak. Valamiért elfelejti, ha egy kisebbségi csoport tagjai csupa élvezetből pár forintért agyonver idős embereket, akkor pont ő és eszmetársai vinnyognak legjobban, hogy figyelembe kell venni az elkövetők hátrányos helyzetét és nem is szabadna ezért megbüntetni őket, sőt kártérítésért küzdenek. Véleményem nagyon egyszerű. Visszaállítani a halálbüntetést, ne kelljen már 2-5 évig luxuskörülményeket biztosítani a gyilkosoknak.
Aerion
2022. június 12. 11:41
Mégis, milyen tisztogatás lehetséges a demokratikus tisztogatáson kívül? : )
Rocktoberi
2022. június 12. 00:18
Minek olvas Hont ilyen mérce féle szarokat?
tollas60
2022. június 11. 17:52
Ki az a Kincső?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!