Amikor Wahornt hallgattam, hangosan röhögtem, a dumája ritka felszabadító érzést hozott elő belőlem

2021. november 05. 08:41

Igen, így kéne beszélni. Szabadon, beleszarva minden hatalmi elvárásba és tilalomba.

2021. november 05. 08:41
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Sose füttyögtem a csajok után, mert egyrészt bunkóságnak tartottam, másrészt utáltam a macsókat is, akik lenyúlták a csajokat a nagypofájú, ámde felettébb gátlásos, és versekkel udvaroló szerencsétlen csávó elől, aki voltam. A cigányokat se tartom homogén etnikumnak, vagy kultúrának, és senki nem tehet arról, hogy hova és minek születik. Wahorn művészetétől se vagyok oda.

Ellenben amikor Wahornt meghallgattam, hangosan röhögtem, és a dumája ritka felszabadító érzést hozott elő belőlem. Igen, így kéne beszélni. Szabadon, beleszarva minden hatalmi elvárásba és tilalomba, és ilyen őszintén. Ráadásul az őszintesége magát se kímélte, hiszen arról is beszélt, hogy szexfüggő volt, most meg már csak alkesz. Nem a gyűlölet áradt Wahornból, hanem a szabadság és az autonómia. Ami már alig-alig van. És nem a nersevik polbeat »lázadása« a polkorrektség ellen, hanem amit a Bizottság képviselt.

Vicces volt, ahogy a Partizán alatti kommentelők kínyalták a seggét a cigányozás okán, aztán, amikor leoltotta a Hír tévében Nagy Ferót, megint maradt a kommentekben vén libsi fasznak, aki húzzon vissza Amerikába. Wahorn fasza. És a szaxofonos farkas is fasza, főleg, hogy önirónia, amit a komisszár nem ért.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hallgató
2021. november 07. 09:59
Nagy Feró a liberálisok terrorjáról is beszélt.
Dénia
2021. november 05. 19:24
"amikor leoltotta a Hír tévében Nagy Ferót, megint maradt a kommentekben vén libsi fasznak, aki húzzon vissza Amerikába. Wahorn fasza. És a szaxofonos farkas is fasza, főleg, hogy önirónia, amit a komisszár nem ért.”" Lehet, hogy fasza, de attól még nem ért mindent. Én azt a vitát a Nagy Feróval addig néztem, amíg el nem kezdte hajtogatni a Wahorn, hogy azért van diktatúra, mert a kormány osztja szét a közpénzeket.... Mintha nem azért választanánk, hogy meghatározzuk többséggel, hogy ki ossza szét a közpénzeket, és milyen politika alapján.
oskar
2021. november 05. 18:35
Egy jó haverommal mentünk végig a sorozáson. Ő egy városi párttitkár fia volt. Az én apám 56' miatt néhány évet börtönben ült. A sorozó tiszt meg is alázott ez miatt és be is sorozott a lakhelyemtől 420 km-re lévő alakulathoz. Ezt ki is jelentette. Az orvosi vizsgálatokat a párttitkár fiával együtt végeztük. Mindketten mindenütt alkalmasak voltunk. A párttitkár fia amikor kijött a sorozótiszttől mutatta nekem az alkalmatlan beírást. Én két évet le is húztam. Őt soha nem hívták be. Vahorn egy párttitkár fia volt. Vajon volt-e katona?
Swastika
2021. november 05. 16:42
Pintér " Wahorn " András őszinte , jó fej . A festményeit nem nagyon bírom , a muzsikája sem okoz katharzist , de nem rossz arc . Feró meg egy ravasz székely , ennyit akartam csak hozzáfűzni a cikkhez .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!