Mikor az Amazon törölte a könyvemet

2021. február 24. 12:01

Nem az a kérdés, hogy miként fogalmazol, vagy hogy milyen jól érvelsz, vagy ilyen megértően adod elő a mondandódat. A kérdés az, hogy behódolsz-e vagy eltérsz a gender-ideológia új ortodoxiájáról.

2021. február 24. 12:01
Ryan T. Anderson
First Things

„A könyvem, a When Harry Became Sally: Responding to the Transgender Moment három évvel ezelőtt jelent meg. A New York Times kétszer támadta meg az op-ed oldalán. A Washington Post megjelentett egy cikket róla, ami tele volt tévedésekkel. Nyilvánvaló volt, hogy a kritikusok nem olvasták a könyvet. De fenyegetve érezték magukat a könyv által, diszkreditálni akarták; és legkevésbé szerették volna, ha valaki kézbe veszi és tanul belőle.

Most, három évvel a megjelenése után, ugyanazon a héten a képviselőház az Equality Act törvénytervezetét tárgyalja – ami egy radikális transznemű tervezet, mely az 1964-es polgárjogi törvényt módosítaná – az Amazon törölte a könyvemet digitális polcairól, mint a gender-ideológiával ellentétes könyvet.

Az emberek, akik olvasták, a transznemű jelenséggel kapcsolatos tudományos, orvosi, filozófiai és jogi viták pontos és érthető összefoglalásának tartják. Igen, a könyv a transznemű ideológiával szembeni érveket fejti ki egy bizonyos nézőpontból. De nem téved a tényekben, és nem bocsátkozik túlfűtött retorikába. 

Mi több, a szakemberek is dícsérték: a Johns Hopkins Kórház volt főpszichiátere, a New York University egy volt pszichológia professzora, a Columbia Medical School orvosi etika professzora, a Boston University agytudomány- és pszichológia professzora, az Utahi Egyetem neurobiológia professzora, a Harward jogi karának egy professzora, Oxford egy jogfilozófusa és a Princeton jogtudomány professzora. 

De az eretnekekre vadászó baloldal számára mindez nem számít. Nem az a kérdés, hogy miként fogalmazol, vagy hogy milyen jól érvelsz, vagy ilyen megértően adod elő a mondandódat. A kérdés az, hogy behódolsz-e vagy eltérsz a gender-ideológia új ortodoxiájáról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LAW AND ORDER
2021. február 24. 16:48
Milyen alapon veszi le a polcról a terméket???!!!
Mátyás01
2021. február 24. 16:10
Az amazon is csak egy báb a háttérhatalom kezében, ezért én amazon már nem csodálkozom.
sztd
2021. február 24. 15:13
Azzal, hogy a gender-studies szembemegy a biológia több állításával anélkül, hogy ezt hitelesen alátámasztaná, nyugodtan törölhető a tudományok listájáról, és tekinthető egyfajta teológiának. (Attól eltekintve, hogy a pl. a katolikus-teológia integrálja a tudományos eredményeket, és nem ignorálja őket, tehát a katolikus-teológia és a biológia nem kerül direkt ellentmondásba.) A teológiában viszont vannak eretnekek, és ezt nem menti a megfelelő tudományos érvelés.
bolá
2021. február 24. 14:47
Ez a számunkra, sajnos, jól ismert bolsevik tempó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!