Két év, két élet

2020. február 21. 09:51

Két éve várunk arra a napra, amikor elküldhetjük a maffiakormányt.

2020. február 21. 09:51
Mózes Szabolcs
Facebook

„Két éve ezen a napon valami eltört. Addig hihettük, hogy csak egy »hagyományosan« korrupt államban élünk. Tévedtünk.

Két éve nagy árat fizettünk. Mi felocsúdtunk, ám ehhez két ártatlan ember halála kellett. Ők a hősök.

Két éve harmadik mondatok fogságában élünk. A király meztelen lett, ám nekünk még két évig el kellett viselnünk a cinizmus és az arrogancia harmadik műszakját. Kétségbeejtő.

Két éve várunk arra a napra, amikor elküldhetjük a maffiakormányt. A kočneri rendszer építőit és üzemeltetőit. Türelmes a többség.

Két éve a becsületesek személyes döntést hoztak. A többiek pedig maradtak, mintha mi sem történt volna. Személyes szégyenek.

Két éve nekünk, magyaroknak is szégyenkeznünk kell, mert magyarok nélkül nem működne ez az alattomos és gonosz rendszer.

Egy hét múlva a mi kezünkben a döntés! Felelősségre vonhatjuk azokat, akik asszisztáltak az agóniához, akik lepaktáltak a gonosszal, akik személyes érdekeiket a társadalom alapértékei és érdekei elé helyezték.

Ha Janko Kuciak és menyasszonya élne, azt akarná, hogy szavazzunk. Hogy változtassunk.

Ma rájuk emlékezünk. Nyugodjatok békében!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. február 21. 22:10
Csak egy újabb értelmetlen cikk. Feleslegesen koppint a Mandiner írásokat máshonnan, ha azokat úgy és annyira megvágja, hogy azzal értelmetlenné válnak.
kaltran
2020. február 21. 19:08
A maffiakormányt már elküldtük. Bizonyos Gyurcsány Ferenc vezette, ha jól emlékszem.
__Y__
2020. február 21. 18:22
Jó kis szövegértési teszt...
zskoncz
2020. február 21. 15:13
Kedves Olv.társak http://nemzetiregiok.eu EURÓPAI POLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉS )magyar (hu) Kohéziós politika a régiók egyenlőségéért és a regionális kultúrák fenntarthatóságáért Határidő 07/05/2020 Nyilvántartási szám ECI(2019)000007 A nyilvántartásba vétel időpontja 07/05/2019 Ha támogatja ezt a kezdeményezést,töltse ki az alábbi formanyomtatványt Válassza ki az országot Minden mezőt ki kell tölteni Kérjük, válassza ki azt a tagállamot, Magyarország személyazonosító számot/személyazonosító okmányok valamelyikének számát útlevélszemélyazonosító igazolványszemélyi azonosító szám (személyi i állampolgárságát Név Vezetéknév Kérjük, írja be a képen látható karaktereket Kipipálni: Kijelentem, hogy az ebben a formanyomtatványban megadott adataim a valóságnak megfelelnek, és ezt a javasolt polgári kezdeményezést eddig még sohasem támogattam. Elolvastam az adatvédelmi nyilatkozatot és a javasolt kezdeményezés ismertetését , Támogatom-ra rábökni,kész
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!