Összetapasztották a nácit a komcsival

2019. október 16. 15:12

A győri polgármesterről szóló botrány kitörése előtt még kényeskedve, a magánélet szentségéről tartottak kiselőadásokat.

2019. október 16. 15:12
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Kezdjük a feketelevessel: Budapest I., II., III., IV., VI., VII., VIII., IX. és XI. kerület. Ezek azok a kerületek, ahol az ellenzéki összefogásnak sikerült leváltania a Fidesz–KDNP jelöltjeit. Plusz Tarlós Istvánt, ami talán mind közül a legfájóbb.

Tisztességes, becsületes, szorgalmasan dolgozó polgármesterek, rendes magyar emberek vesztették el polgármesteri széküket. A munkájukat. A kerületeiket. Olyan emberek, akik rengeteget tettek a választóikért, a kerületeikért. Ők nem hibáztak, becsülettel és tisztességgel dolgoztak.

És mégis, hétfő reggel úgy kellett felébredniük, hogy azoknak kell átadniuk a hivataluk kulcsait, akik már régen megbuktak, akikről már úgy hittük, hogy csak a politikai ­underground eldugott szobaszínházaiban fogjuk látni őket színvonaltalan haknijaikban szerencsétlenkedni. Mert mind emberileg, mind politikailag alkalmatlanok voltak. De az ellenzéki kényszerkoa­líció bebalzsamozott hullaserege feltámadt. Megrázták magukat, kinyújtóztatták elgémberedett végtagjaikat, és számos helyen győzni tudtak.

Azok, akiket liberális anarchisták, tehetségtelen vándorszínészek, iszákos szemkilövetők és szélsőjobboldali szkinhedek vezettek. Összefogott az LMBTQ-aktivista az egri kopaszok vezetőjével, a megrögzött holokauszttagadó pedig szövetségre lépett az antifasiszta újkommunistával. A lámpást a beteges, vérfertőző nászhoz a Duna-parti cipőkbe köpködő náci tartotta. Mert mocskos Fidesz. Mert Orbán takarodj. Mert semmi sem drága.

Az elvtelen koalíció megköttetett. A ragasztóanyag, ami végre egyben tudta tartani a holokauszton viccelődő Mirkóczkit, a karlendítő Sneider családot a gyöngyöspatai szegregáció ellen és a melegek jogaiért harcoló balliberálisokkal, a győri polgármester volt és a köré szőtt szövevényes mese. Amely csak nyomokban tartalmazott igazságot, de az erős képi anyagok ­miatt egy fél ország elhitte a névtelen szerző semmivel sem alátámasztott, bizonyítékok nélküli hazugságait. Mindet. Mert látták a hűtlenkedő, jachton dőzsölő győri polgármestert. Így elhittek minden leírt szót, minden leírt mondatot.

A baloldali sajtó pedig készségesen vitte a hírt, vette át és habosította a hazugságokat. Pedig a győri polgármesterről szóló botrány kitörése előtt még kényeskedve, a magánélet szentségéről tartottak kiselőadásokat, ha valaki Wittinghoff Tamás úr hasonló akcióját bátorkodott szóba hozni, és aljas kampányról, szexvideós zsarolásról meg karaktergyilkosságról papoltak.

De a jachtos felvételt meglátva vérszemet kaptak, előzőleg leírt intelmeiket pedig elfelejtették. És visszavonultak szerkesztőségükbe kikeverni azt a szuper erős ragasztót, amely végre össze tudja tapasztani a nácit a komcsival.

Nullától huszonnégy óráig ment a kurv…zó-kokainozó NER-lovagozás, holott egy kispesti szocialistáról és egy budaörsi polgármesterről is előkerültek botrányos kép- és hangfelvételek.

A legelemibb sajtóetikai szabályokra sem ügyelve nyomták, hogy kokain, kokain meg kokain. Pedig egy szűk sikátornyi csík nem sok, annyi kábítószer sem látszott egyik felvételen sem. Ellentétben a kispesti Lackner Csabáról előkerült videóval, ahol a szorgalmas szoci Andrássy útnyi sugárutakat húzott ki porból. Fekete-Győr András és Karácsony Gergely a kampány utolsó hetében mégis többször mondta ki a kokain szót, mint Kálmán Olga egész pályafutása alatt, hogy oktatásegészségügy.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
felcsutil okupec
2019. október 17. 10:26
szegeny langyi balettos.. nem vette eszre hogy a KESMA penztarnal elotte gallo belus (komcsi), mogotte pedig franka tibusz (naci) all sorba. :DDD
adonyi29
2019. október 17. 08:18
Senki nem hibázott, mindenki tökéletes, csak ideológiailag át lettünk cseszve és csúnyán viselkedtek velünk. Ez nagyon rossz vonal, semerre sem visz.
Vainamoinen
2019. október 17. 00:29
Jo megirt, frappans cikk, telitalalat. Apati egyre jobb.
Bokros Birka
2019. október 16. 23:05
Nem, tudjátok mikortól lesz ingyenes BKV, és mikor hozzák a nyugdíjasoknak KariGeci által megígért pénzt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!